Katie Holmes deelt zeldzame foto met haar dochter Suri Cruise

Na een tijd buiten de schijnwerpers krijgen we de dochter van Katie Holmes en Tom Cruise opnieuw te zien.

katie-holmes-dochter-suri-cruise
GothamGetty Images

Waar beroemdheden als de Kardashian-Jenners en Victoria en David Beckham geregeld foto's van hun bijna even beroemde kinderen delen, zijn er een hoop celebrities die hun kroost liever buiten de publiciteit houden. Neem een Blake Lively en Ryan Reynolds of Irina Shayk en Bradley Cooper, maar ook Katie Holmes houdt haar dochter graag buiten de schijnwerpers. Nu deelt de actrice zélf een foto van dochter Suri Cruise en haarzelf op social media.

Katie Holmes en dochter Suri Cruise

Je zou het bijna niet geloven, maar de Suri, dochter van Katie Holmes en Tom Cruise, is alweer dertien jaar oud. In haar jonge jaren werd het meisje geregeld aan de arm van haar moeder gezien, maar die momenten zijn de laatste tijd nog maar op één hand te tellen. Zo nu en dan krijgen we foto's te zien van Suri, die – naarmate ze opgroeit – het evenbeeld van haar moeder lijkt te worden.

Op Instagram heeft Katie een nieuw beeld van haar tienerdochter gedeeld, een zwart-wit selfie op Instagram Stories waarop beiden de camera in kijken. Het zeldzame beeld kwam samen met een paar andere foto's van besneeuwde wegen en bomen, die op een holiday break buiten hun woonplaats New York wijzen.

Photograph, Black-and-white, Beauty, Snapshot, Photography, Portrait, Room, Monochrome photography, Art, Stock photography,
Instagram

De familie Cruise

De laatste keer dat Katie een foto van haar dochter deelde was in maart, toen de twee een vluchtelingenkamp in Griekenland bezochten. Op de social mediakanalen van vader Tom Cruise zien we nooit beelden van Suri – en ook in het openbaar maken de twee nauwelijks een gezamenlijke verschijning. Katie Holmes en Tom Cruise trouwden in 2006. In datzelfde jaar verwelkomden zij dochter Suri. Na een huwelijk van zes jaar zetten de twee een punt achter hun relatie en kreeg Katie de voogdij over hun dochter. Een jaar later kreeg Holmes een relatie met acteur Jamie Foxx, maar het koppel besloot afgelopen zomer uit elkaar te gaan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity