Kim Kardashians dochter North kreeg dit beroemde jasje van Michael Jackson als kerstcadeau

De zesjarige North West is vanaf nu de trotse eigenaresse van een iconisch item.

kerstcadeau-north-west-michael-jackson
James DevaneyGetty Images

Eigenlijk heeft het geen zin meer om ons nog te verbazen over de Kardashian-Jenners, maar toch blijven we het doen. Niets is de beruchte familie te gek, vooral als we het hebben over exorbitante (kerst)cadeaus. Vorige week kreeg Kylie Jenners eenjarige dochter Stormi Webster nog een compleet huis, dus dan mag het kroost van Kim Kardashian niet achterblijven. Zo kreeg dochter North West (6) een origineel jasje van wijlen popster Michael Jackson.

North Wests kerstcadeau

Ouders Kim Kardashian en Kanye West hebben een wel heel bijzonder kerstcadeau uitgezocht voor hun oudste dochter North West. Zo onthulde Kim op haar Instagram Stories dat ze een zwart fluwelen jasje bezaaid met diamanten op de kop heeft getikt. Het betreft echter niet zomaar een jasje (daar waren de diamanten al het bewijs van), maar een vintage exemplaar dat in het bezit is geweest van Michael Jackson. Kim toont het iconische kledingstuk op haar social mediakanalen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De 39-jarige realityster en beautymogul vertelde waarom ze heeft gekozen voor het bijzondere cadeau. Blijkbaar is North groot fan van de legendarische zanger. Zo schreef Kim:

'Kanye en ik hebben dit jasje aan North gegeven voor kerst. Dit was Michael Jacksons jasje dat hij droeg in het bijzijn van Elizabeth Taylor. North is groot fan van Michael Jackson en we wisten dat het fantastisch zou vinden. We wonnen het jasje op een veiling en hebben het vermaakt, zodat ze het kan dragen. De mouwen zijn voor de helft dichtgesnoerd zodat ze het haar hele leven lang aan kan doen.'

Iconisch kledingstuk

Jackson droeg het met diamanten bezaaide jasje tijdens een verjaardagsfeest van Elizabeth Taylor in 1997. Na zijn dood in 2009 werden kledingstukken van de popster geveild, waaronder dit exemplaar. Volgens E! ging het jasje voor meer dan 65.000 dollar over de toonbank tijdens de zogeheten "Icons And Idols: Rock N' Roll" veiling in New York afgelopen oktober. Naast het jasje zou North ook Jacksons "Smooth Criminal" hoed hebben gekregen, aldus E!.

"Happy Birthday, Elizabeth Taylor: A Celebration of Life"
Elizabeth Taylor en Michael Jackson, 1997.
Barry KingGetty Images

Kerst bij de Kardashian-Jenners

De Kardashian-clan pakt ieder jaar groots uit tijdens de feestdagen. Zo komt de familie met een eigen kerstkaart (dit jaar niet van de complete familie, helaas), worden er peperdure cadeaus uitgedeeld en zijn de enorme residenties versierd met de meest uitzinnige kerstdecoratie (zoals de vijf kerstbomen van Kylie Jenner). Even uitzinnig zijn de feestelijke looks van de Kardashian-zussen, zo is te zien op onderstaande foto die Khloé deelde op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity