Meghan Markle en prins Harry vieren 2020 met een nieuwe foto van Archie

De Britse royals kijken terug op het afgelopen jaar.

nieuwe-foto-archie
TOBY MELVILLEGetty Images

Om het gloednieuwe jaar in te luiden, blikken Meghan Markle en prins Harry terug op 2019. Dat was niet alleen het jaar waarin de twee hun eenjarig huwelijk vierden, maar ook hun zoon Archie Harrison mochten verwelkomen. De hertog en hertogin staan stil bij dat grote moment door een nieuwe foto van Archie te delen, waarop de zeven maanden oude baby te zien is tijdens de recente getaway naar Canada van het koppel.

Terugblik op 2019

Op Sussex Royal, het Instagram-account van Meghan en Harry, deelt het stel een video met daarin de hoogtepunten van het afgelopen jaar (onder begeleiding van een van Coldplays grootste hits, Clocks). We zien niet alleen beelden van diverse koninklijke gelegenheden, maar ook van hun reizen naar onder andere Marokko en Zuid-Afrika. De komst van hun eerste kind was uiteraard het grootste moment voor de twee, dus mocht een nieuwe foto van Archie niet ontbreken.

Nieuwe foto van Archie

We zien de jongste royal in de armen van zijn vader Harry, gehuld in een warme winterjas, bruine laarsjes en schattige grijze muts met pompoms. Op de achtergrond krijgen we een glimp van – hoogstwaarschijnlijk – een van Canada's idyllische blauwe meren, gezien het koninklijke gezin daar de feestdagen heeft doorgebracht. 'We wensen jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar en danken jullie voor alle steun!' schrijven Meghan en Harry bij de video. 'Wij vonden het geweldig veel van jullie te mogen ontmoeten en kunnen niet wachten om dat volgend jaar door te zetten. We hopen dat 2020 voor jullie veel gezondheid en geluk brengt.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eind december deelden Meghan en Harry ook al een nieuwe foto van Archie. De jonge royal stal toen de show op de kerstkaart van het stel. We zijn benieuwd wat de Britse royals in 2020 voor ons in petto hebben. Wellicht krijgt Archie er binnenkort wel een broertje of zusje bij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle