Beyoncé en Jay-Z delen nieuwe beelden van hun tweeling Rumi en Sur

De tweeling is behoorlijk groot geworden.

beyonce-jay-z-nieuwe-fotos-rumi-en-sur
Kevin MazurGetty Images

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat Beyoncé en Jay-Z hun gezin uitbreidden met de komst van tweeling Rumi en Sur. Hoewel het beroemde koppel maar weinig deelt van hun peuters, beginnen we het nieuwe jaar met gloednieuwe beelden van de tweeling. Net als Meghan Markle en prins Harry delen ook Beyoncé en Jay-Z een terugblik op het afgelopen jaar – met daarin bewegende beelden van Rumi en Sur.

Nieuwe beelden van Rumi en Sur

Meer dan een jaar geleden deelden Beyoncé en Jay-Z voor het laatst foto's van de tweeling. Toen zagen we Rumi en Sur op het strand zitten, waarbij slechts hun achterkant te zien was. Fotomomenten van de Carter-baby's zijn dus behoorlijk zeldzaam. In een nieuwe video die de zangeres gisteren plaatste, krijgen we eindelijk nieuwe beelden van Rumi en Sur te zien. Beyoncé blikt daarin terug op 2019; een aardig succesvol jaar waarin ze onder meer haar documentaire Homecoming uitbracht en de rol van Nala vertolkte in de live-action versie van The Lion King.

Met de video staat de zangeres stil bij het afgelopen jaar, toen haar tweeling Rumi en Sur alweer hun tweede verjaardag vierde. We krijgen beelden te zien van het verjaardagsfeestje, inclusief verjaardagstaart met daarop de namen van de tweeling in rode letters. Ook krijgen we een glimp van Beyoncé en Jay-Z's kerstkaart, waarop de complete familie is uitgedost – de mannen in smokings en vrouwen in prachtige witte jurken. Bekijk de video onderstaand.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Photograph, Gown, Dress, White, Shoulder, Wedding dress, Facial expression, Clothing, Bridal clothing, Formal wear,
Instagram

Tweeling Rumi en Sur

Rumi en Sur werden op 13 juni 2017 geboren, als broertje en zusje van Blue Ivy, Beyoncé en Jay-Z's oudste kind. De tweeling wordt grotendeels buiten de schijnwerpers gehouden, maar eens in de zoveel tijd gunnen Beyoncé en Jay-Z ons een blik op hun prachtige familie. Op bovenstaande beelden is goed te zien hoe groot de twee peuters al zijn geworden – en hoe erg Rumi op haar grote zus Blue Ivy lijkt, die over een paar dagen (7 januari) alweer acht jaar wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity