Beyoncé was stiekem aanwezig bij de Golden Globes in een goudkleurige jurk met pofmouwen

Queen Bey draagt de jurk die we op een bepaald punt in ons leven allemaal verdienen.

beyoncé-golden-globes
Getty Images

Beyoncé en de Golden Globes zijn al jaren geen geijkte combinatie meer – de zangeres verscheen tien (!) jaar geleden voor het laatst bij de awardshow en liet sindsdien haar gezicht niet meer zien. Tot nu, want op zondagavond kwam ze stiekem langs voor een verrassingsbezoek, waarbij ze wél even bedankte voor een wandeling over de rode loper (wat gewoon kan, want, Beyoncé).

Beyoncé bij de Golden Globes

De zangeres werd – ondanks het vermijden van de rode loper – gefilmd en gefotografeerd tijdens de ceremonie, samen met haar partner Jay-Z. Ze was aanwezig bij het evenement vanwege een nominatie binnen de categorie Best Original Song - Motion Picture, voor het nummer Spirit, de soundtrack van The Lion King. Hoewel ze er uiteindelijk niet met de felbegeerde prijs vandoor ging (I'm Gonna Love Me Again uit Rocketman bleek de grote winnaar) gooide ze alsnog hoge ogen met haar jurk, die het internet alweer praktisch heeft 'gebroken'.

Zo droeg ze een zwarte, nauwsluitende jurk met enorme goudkleurige pofmouwen van Schiaparelli. Het scherpe oog zal gezien hebben dat puffy sleeves sowieso nogal een ding waren tijdens de opening van het awardseizoen, en wellicht wel de toon zetten voor de rest van de maand. Beyoncé koos voor een diep uitgesneden exemplaar en combineerde de 80's-inspired jurk met zilveren statement oorbellen en doorzichtige zwarte handschoenen. Haar voormalige donkere coupe is inmiddels ook als sneeuw voor de zon verdwenen, want de zangeres is op het moment duidelijk weer blond.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

2009

Het is inmiddels al meer dan tien jaar geleden dat Beyoncé voor het laatst een verschijning maakte tijdens de Golden Globes. De laatste keer was in 2009, toen Beyoncé een zilveren jurk van Elie Saab droeg. Ze combineerde het ontwerp destijds met een opvallende diamanten ketting (van 200 karaat, om precies te zijn).

beyoncé-golden-globes-2009 
Steve Granitz / Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity