Koningin Elizabeth deelt zeldzaam familieportret met alle troonopvolgers

Naast de koningin, prins Charles en prins William poseert de jongste troonopvolger prins George voor de bijzondere foto.

Queen Elizabeth met prins Charles, prins William en prins George door Ranald Mackechnie
Ranald Mackechnie

Om het begin van een nieuw decennium in te luiden, poseerde koningin Elizabeth samen met haar zoon, kleinzoon en achterkleinzoon voor een zeldzaam portret. Op het portret, geschoten door fotograaf Ranald Mackechnie, zijn namelijk de huidige monarch samen met de eerste, tweede en derde in lijn te zien.

Koninklijk gekleed

Op de foto zien we de koningin in een witte jurk, aangekleed met een saffieren en diamanten broche, door haar vaste styliste Angela Kelly. Daarnaast draagt de queen een parelketting met bijpassende pareloorbellen, en haar favoriete Launer-handtas die niet mag niet ontbreken. Prins Charles en prins William zijn beide gekleed in blauwe pakken. Prins George draagt een hagelwit overhemd van het merk Amaia Kids en een tartan broek van het merk Trotters.

Queen Elizabeth poseert met prins Charles, prins William en prins George
Ranald Mackechnie

Tweede portret

Ook al is het zeldzaam om de koningin, prins Charles en prins William samen met de jongste troonopvolger op een foto te zien, het is niet de eerste keer dat het viertal voor een portret poseert. Fotograaf Ranald Machkechnie legde de vier generaties samen al eerder vast in april 2016, ter ere van de negentigste verjaardag van koning Elizabeth. Dat portret werd later gebruikt voor speciale herdenkingszegels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity