Amerikaanse actrice Chloë Sevigny zwanger van haar eerste kindje

Een van 's werelds meest favoriete it-girls werd gespot op de straten van New York met een groeiende baby bump.

Chloe-Sevigny-zwanger-eerste-kind
Tristan FewingsGetty Images

Het nieuwe jaar begint met goed nieuws voor Chloë Sevigny. De Amerikaanse actrice is zwanger van haar allereerste kindje, zo weet de Amerikaanse website TMZ. De website plaatste dinsdag 7 januari verschillende beelden van de actrice en it-girl, waar haar groeiende baby bump goed zichtbaar is.

Chloë Sevigny zwanger

Op de beelden is een stralende Chloë te zien aan de arm van haar vriend Sinisa Mackovic, al wandelend door de straten van New York. Haar baby bump is daarop duidelijk te zien. TMZ meldt dat de actrice inmiddels al ruim vijf maanden zwanger is. Dat betekent dat het koppel hun eerste kindje verwacht in het voorjaar, wellicht in april of mei. Sevigny lijkt de paparazzi te negeren, terwijl Mackovic liefdevol over haar buik wrijft tussen het glimlachen door. De voor een Oscar genomineerde actrice is al ruim vier jaar samen met haar vriend, die de eigenaar is van de Karma Art Gallery in New York. Bekijk hier de foto's van het koppel en Sevigny's babybuik.

Actrice, model en it-girl

Chloë Sevigny brak in 1995 door in de filmwereld in met haar rol in de film Kids. Inmiddels staat de actrice al enkele jaren aan de top van de industrie, met recente producties als American Horror Story, Bloodline en de gloednieuwe HBO-serie We Are Who We Are. De actrice behaalde een Oscar-nominatie met haar rol in de film Boys Don't Cry uit 1999.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naast haar acteercarrière staat de 45-jarige Sevigny ook bekend als een waar stijlicoon. Al jarenlang weet ze opvallende looks te presenteren, zowel op de rode loper als op straat. Zo verscheen ze tijdens het Cannes Filmfestival in een bijzondere jeans met dijhoge split, wist ze alle ogen op zich gericht te krijgen in een opvallend krijtstreeppak van Mugler en droeg ze een dromerige zwart-roze jurk van Miu Miu. Als je het ons vraagt wordt Sevigny de aller coolste moeder, en kijken we nu al naar uit naar haar toekomstige looks – hoogstwaarschijnlijk matchend met die van haar kindje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity