Justin Bieber onthult te lijden aan de ziekte van Lyme in openhartig statement

'Ik heb een aantal moeilijke jaren achter de rug.'

justin-bieber-ziekte-van-lyme
Pierre SuuGetty Images

Justin Bieber begon 2020 als kersverse newly wed, onthulde onlangs een gloednieuwe single en kondigde de komst van een documentaire over zijn werk- en privéleven aan. Woensdag maakte de populaire zanger echter triest nieuws bekend over de status van zijn gezondheid. Zo onthulde de Canadese zanger dat hij de ziekte van Lyme heeft, wat hij deed via een emotioneel statement op Instagram.

Justin Bieber lijdt aan de Ziekte van Lyme

De 25-jarige popzanger deelde het nieuws door middel van een openhartig bericht, waarin hij zijn frustraties uitte over zijn ziekte en de uitdagingen die daarbij gepaard gaan. 'Terwijl veel mensen bleven zeggen dat Justin Bieber er slecht uitziet en verslaafd zou zijn aan crystal meth enzovoort, wisten ze niet dat ik onlangs de diagnose van de ziekte van Lyme heb gekregen, en daarbij een ernstig geval van chronische pfeiffer had die mijn huid, hersenfuncties, energie en algehele gezondheid aantastte', zo stelde de zanger in het bericht.

Bieber legde uit dat hij verder zal ingaan op zijn strijd met de ziekte in zijn nieuwe YouTube-documentaireserie genaamd Justin Bieber: Season. 'Ik heb een aantal moeilijke jaren achter de rug, maar ik krijg nu de juiste behandeling die zal helpen deze tot nu toe ongeneeslijke ziekte te behandelen en ik zal beter dan ooit terugkomen'.

Biebers nieuwe Youtube-serie

Biebers nieuws komt nadat hij vorige week zijn eerste nieuwe single – de eerste in meer dan vier jaar – met de titel Yummy heeft uitgebracht. Ook onthulde de Canadese zanger vorige maand dat hij te zien zal zijn in een nieuwe documentaireserie, die fans een kijkje zal geven in het leven van de zanger van de afgelopen vier jaar. De serie start vanaf 27 januari op Biebers Youtube-kanaal. Bekijk de trailer van de docuserie onderaan dit artikel.

Ziekte van Lyme

De Ziekte van Lyme kan een reeks symptomen veroorzaken, van vermoeidheid en gewrichtspijn tot hartproblemen en gedeeltelijke verlamming. Volgens het Center for Disease Control and Prevention worden jaarlijks ongeveer driehonderd duizend Amerikanen gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme.

De ziekte heeft de afgelopen jaren veel beroemdheden getroffen. Naast Justin lijdt tevens popster Avril Lavigne en een merendeel van de Hadid-familie aan dezelfde chronische ziekte. Bella en haar broertje Anwar Hadid vechten al jaren tegen de aandoening, en hun moeder Yolanda Hadid deelde haar ervaringen en worstelingen met de ziekte in haar boek Believe Me.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity