Gigi Hadid en Zayn Malik zijn officieel weer een koppel

Driemaal is scheepsrecht.

gigi hadid zayn malik koppel
GothamGetty Images

Een jaar nadat Gigi Hadid en Zayn Malik (voor de tweede keer) uit elkaar gingen, lijken de twee het weer opnieuw te proberen. Zo werd het stel afgelopen weekend gefotografeerd, toen ze gearmd door New York wandelden. Dat zorgde uiteraard voor de nodige geruchten. En die blijken te kloppen, want Gigi en Zayn hebben bevestigd dat ze officieel weer een koppel vormen.

Gigi Hadid en Zayn Malik part 3

Afgelopen weekend werden Gigi en Zayn na lange tijd weer samen gezien, in het gezelschap van Gigi's zus Bella Hadid en de vriendin van hun jonge broer Anwar, zangeres Dua Lipa. De twee liepen zij aan zij – gehuld in matching looks – waarmee ze overduidelijk een boodschap de wereld in wilden helpen: ze zijn weer bij elkaar. Gigi droeg een lichtgroen pak met een witte coltrui en witte sneakers, terwijl Zayn gekleed was in een jeans met lichte wassing, een lichtgroen denim jasje met patches en witte sneakers.

Gigi en Zayn werden de volgende dag opnieuw samen gezien. Op diezelfde dag werd het nieuws van hun relatie tevens bevestigd door E! News. 'Gigi en Zayn zijn weer bij elkaar sinds vlak voor de feestdagen in december,' zo meldt een bron aan het medium. 'Zayn heeft de afgelopen maand weer contact gezocht met Gigi, en zij geeft hem nog een kans. Ze heeft altijd van hem gehouden, ook al was de breuk tussen de twee nodig. Zayn heeft aan zijn muziek gewerkt en zich gefocust op zijn gezondheid waardoor hij zich nu goed voelt.'

celebrity sightings in new york city   january 12, 2020
GothamGetty Images

Knipperlichtrelatie

Gigi Hadid en Zayn Malik kregen voor het eerst een relatie in 2015. Het model en de zanger besloten na drie jaar uit elkaar te gaan, om het vervolgens opnieuw te proberen in de zomer van 2018. Hun vernieuwde romance was niet van lange duur, want de twee kondigden in januari 2019 aan definitief uit elkaar te zijn. Nu, een jaar later, zijn ze tóch weer samen. Hopelijk houdt hun relatie – ondanks hun drukke agenda's – nu wel stand en zullen we Gigi en Zayn weer geregeld samen zien in stijlvolle (matching) outfits. Bekijk hieronder alvast Gigi's beste streetstyle looks.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid