Meghan Markle keert terug op televisie dankzij prins Harry

Enkele dagen na hun aankondiging om afstand te doen van het Britse koningshuis tekent Meghan een voice-over deal met Disney.

meghan-markle-disney
Chris JacksonGetty Images

Dit weekend bracht The Times het nieuws naar buiten dat Meghan Markle binnenkort weer terugkeert op televisie. Zo heeft de hertogin en voormalige actrice een voice-over deal getekend met Disney. Kort daarna dook een video van de première van The Lion King opnieuw op, waaruit blijkt dat prins Harry verantwoordelijk is voor Meghans deal. Het nieuws komt enkele dagen nadat prins Harry en Meghan aankondigden een stap terug te doen uit het Britse koningshuis.

Meghan Markle tekent Disney-deal

Terwijl Meghan Markle druk in gesprek is met Beyoncé op de rode loper van de The Lion King première, zien we prins Harry in de video een gesprek aanknopen met Bob Iger, de CEO van Walt Disney Company. Tijdens het gesprek, dat is opgenomen door een fan, zien we prins Harry naar Meghan Markle wijzen terwijl hij aan Iger vraagt: 'Wist je dat ze voice-overs doet?' Iger reageert: 'Ah, dat wist ik niet.' Waarop Harry antwoord: 'Je klinkt verrast. Ze is erg geïnteresseerd.' De Disney CEO vervolgt: 'Dat zouden we graag proberen. Dat is een geweldig idee.'

Meghan en Harry doen een stap terug

Het nieuws dat Meghan een voice-over deal heeft getekend met Disney komt enkele dagen nadat zij en prins Harry aankondigden afstand te nemen van hun rol als 'senior' leden van het Britse koningshuis. Het koppel liet dat woensdag 8 januari weten via hun Instagram-account. Het doel van Meghan en Harry is om op een andere manier hun taken voort te zetten, waarbij ze financieel onafhankelijk zijn en zich kunnen focussen op hun familie- en privéleven en het oprichten van een nieuw goed doel. Dat laatste is dan ook precies waar de Disney-deal om gaat: Meghan zou voice-overs doen in ruil voor een donatie aan Elephants Without Borders, een goed doel dat dieren in het wild beschermt tegen stropers. Bij welke film of tv-serie we Meghans stem gaan horen, is nog niet duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity