Blake Lively is haast onherkenbaar in haar nieuwe film 'The Rhythm Section'

De 32-jarige actrice deelt het resultaat van haar bewonderenswaardige transformatie.

blake-lively-the-rhythm-section
James DevaneyGetty Images

We kennen Blake Lively allemaal als Serena van der Woodsen uit Gossip Girl met lang, blond haar. Hoewel de laatste aflevering dateert uit 2012, is dat nog steeds het uiterlijk van de nu 32-jarige actrice. In het dagelijks leven dan, want in films kan Lively behoorlijk uitpakken. Zo ook in haar nieuwe prent The Rhythm Section, waarin ze bijna onherkenbaar is.

Blake Lively in The Rhythm Section

Blake deelt een foto van zichzelf op haar Instagram-account (ja, al haar "verwijderde" foto's zijn weer terug) waarop ze voor de helft is opgemaakt voor de film, naast een foto van haar waarop ze volledig is opgemaakt. De vergelijking laat duidelijk zien dat de actrice voor haar rol in The Rhythm Section een heuse make-under ondergaat; zo verschijnt ze eerder gehavend ten tonele verschijnt dan flawless (zoals we van haar gewend zijn).

In The Rhythm Section neemt Lively afscheid van haar lange, goudblonde lokken en krijgt ze in plaats daarvan een kort, donkerblond kapsel aangemeten. Maar dat is slechts het kapsel, want het is de make-up die haar onherkenbaar maakt. Visagiste Vivian Baker heeft er alles aan gedaan om Blake er zo verwilderd en onverzorgd uit te laten zien (in hoeverre dat mogelijk is), en dat is haar nog aardig goed gelukt. 'Facetune ging kapot,' grapt Lively bij de selfies.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Rhythm Section

In de nieuwe film The Rhythm Section speelt Lively de rol van Stephanie Patrick, een vrouw die haar complete gezin heeft verloren tijdens een vliegtuigongeluk. Ze is wanhopig en op zoek naar wraak, al helemaal nadat ze te horen heeft gekregen dat het waarschijnlijk geen ongeluk was. Door middel van verschillende vermommingen – en de hulp van Jude Law – gaat ze haar vijanden te lijf, als de ultieme bad ass die ze is. Bekijk de trailer van The Rhythm Section onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Transformaties

Blake Lively mag dan wel bekendstaan als blondine met heel goed haar, de actrice heeft in het verleden meerdere transformaties ondergaan voor een rol. Zo heeft ze donkerbruine lokken in de film Green Lantern, waarin ze samen met haar man Ryan Reynolds schitterde. Ook in All I See Is You heeft Blake zowel bruin als ijsblond haar, en is er een scène in A Simple Favor waarin de actrice een heuse redhead is. Haar transformatie in The Rhythm Section is de meest drastische tot nu toe, maar wie weet kan Blake ons nog verrassen in de toekomst.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity