Waarom Kim en Kanye complete bioscoopzalen afhuren om een film te promoten

De indrukwekkende film Just Mercy heeft er alles mee te maken.

kim-kardashian-kanye-west-just-mercy-bioscoop 
Allen Berezovsky / Getty Images

Wie het cv van Kim Kardashian een beetje in de gaten heeft gehouden, weet dat de realityster de laatste jaren een enorme passie voor social justice heeft ontwikkeld. Een nieuwe film binnen die thematiek, Just Mercy, heeft de advocate in spé nu zo geraakt dat ze samen met Kanye West complete bioscoopzalen wil afhuren om de film nog meer onder de aandacht te brengen.

Kim Kardashians strijd tegen onrecht

Kim deelt dat nieuws zelf op haar Instagram Stories. Zij en echtgenoot Kanye willen niet alleen bioscoopzalen afhuren in de Verenigde Staten, maar de bijbehorende kaartjes ook verloten. Voor de actie werkt de moeder van vier samen met Represent Justice, een organisatie van één van de producenten van de film. Dat sluit mooi aan bij haar vorige werkzaamheden op dit gebied, waarbij ze zich onder meer heeft ingezet voor de rechten van gevangenen. De beautymogul strijdt vooral voor mensen die veroordeeld zijn voor relatief kleine vergrijpen, maar daar – onredelijk – lang voor in de gevangenis moeten zitten.

De film 'Just Mercy'

De film Just Mercy vertelt het waargebeurde verhaal van Bryan Stevenson, oprichter van het Equal Justice Initiative. Die organisatie staat gevangenen bij die zelf geen goede advocaten kunnen veroorloven. In de film wordt Bryan Stevenson de advocaat van Walter McMillian, een man die veroordeeld werd voor moord, terwijl er bewijs van zijn onschuld bestaat. De hoofdrollen worden vertolkt door Black Panther-acteur Michael B. Jordan (die volgens sommige recensies 'nu al de wereld verovert' met de rol), Jamie Foxx en Marvel-actrice Brie Larson.

Just Mercy draait op het moment ook in verschillende bioscopen in Nederland. Bekijk de trailer onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity