Doutzen Kroes laat zien welke producten ze áltijd meeneemt in haar tas

In deze video onthult het model ook een wel heel eigenaardige eigenschap.

doutzen-kroes-video-tas-producten
EstropGetty Images

Doutzen Kroes reist voor haar werk de hele wereld over. Van Amsterdam tot New York, het model moet ten alle tijden klaar kunnen zijn voor een opdracht of afspraak. Wat neemt een supermodel met zich mee terwijl ze vanaf het vliegtuig doorreist naar een afspraak en 's avonds nog een diner heeft? In de nieuwste video op haar YouTube-kanaal Doutzen Diaries onthult het Nederlandse supermodel met welke producten en items ze gedurende dag niet zonder kan en te alle tijden met zich meedraagt. Kijk mee.

Een kijkje in Doutzens tas

'Wat er in de tas van een vrouw zit, is meestal een groot geheim, maar deze week onthul ik alles wat ik met mij meedraag door mijn reistas volledig leeg te maken', stelt het model bij de video. 'Ik heb altijd veel verschillende dingen bij me, van 'normale' dingen zoals mijn paspoort en een koptelefoon tot speciale items zoals mijn Tiffany's olifanten broche.' Het model zit aan de keukentafel in haar huis in Amsterdam en opent haar Goyard tote bag, waarna vervolgens ze item na item eruit haalt.

Naast de gebruikelijke dingen zoals haar telefoon, een pet, een agenda en een koptelefoon, heeft Doutzen ook altijd een stalen rietje bij, een massagebal en een broodje kaas (?). 'Wanneer ze dit voor mij willen inpakken op het vliegveld doen ze er altijd zó veel plastic omheen, waarom zou je het niet gewoon in papieren tissues wikkelen?'

Arm, Shoulder, Leg, Room, Sitting, Ear,
Doutzen pakt haar tas uit in de video.
Doutzen KroesYouTube

Eigenaardige eigenschap

Doutzen stelt dat ze inmiddels een leesbril nodig heeft: 'Ik heb deze nu al een jaar, en heb het al die tijd geheim gehouden. Als ik een boek lees, vooral in de avond, ben ik blij dat ik deze heb. Aging, yeey!' aldus het model. Tot slot onthult Doutzen een eigenaardige gewoonte: 'Ik kan er echt niet tegen wanneer er iets tussen mijn tanden zit, dus als ik geen tandenstokers kan vinden, dan heb ik altijd nog mijn haar. Ik vertel jullie echt een beetje een vies geheim, maar ik flos soms met mijn haar. Maar weet je, ik heb gewoon heel sterk haar en als het breekt dan heb ik toch genoeg.' Bekijk hier de gehele video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes