Waarom iedereen het over dit moment van Brad Pitt en Jennifer Aniston heeft tijdens de SAG Awards

Het moment dat Amerika – en oké, de rest van de wereld – even nodig had, zo op Blue Monday.

brad-pitt-jennifer-aniston-sag-awards
Emma McIntyre

Sommige dingen wil en kán de wereld simpelweg niet loslaten, waar de – voormalige – relatie tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston absoluut onder valt. Het verklaart de heisa rondom een aantal nieuwe foto's van de SAG Awards, waarop het duo elkaar backstage feliciteert met hun prijs.

Jennifer Aniston en Brad Pitts reünie

Brad won op zondagavond de prijs voor beste mannelijke bijrol in Once Upon A Time... In Hollywood, terwijl Jennifer een award in ontvangst mocht nemen voor haar acteerwerk in The Morning Show. Het leukste voor ons: ze feliciteerden elkaar backstage met hun prijs, en dat ging er niet bepaald afstandelijk aan toe. Zo omhelsden ze elkaar en werden er handen vastgehouden. Prettige beelden voor iedereen die gek wordt als de twee überhaupt in dezelfde ruimte zijn.

Wie denkt dat de innige omhelzing symbool staat voor meer, komt naar alle waarschijnlijkheid wat bedrogen uit. Zo liet Jennifer op de rode loper al weten dat ze de massale obsessie wat minder kan waarderen. 'Het is hysterisch. Maar hé, waar gaan ze anders over schrijven?' Over haar ivoorwitte avondjurk van Christian Dior, bijvoorbeeld, maar verder heeft ze een punt. Brad liet eerder ook al duidelijk merken dat hij niet gediend is van vragen rondom hem en zijn ex-vrouw.

brad-pitt-jennifer-aniston-sag-awards 
Emma McIntyre / Getty Images

Over Jennifer Aniston en Brad Pitt

Jennifer Aniston en Brad Pit vormden van 2000 tot 2005 het meest geliefde Hollywoodkoppel van dat moment. Beide acteurs hertrouwden: Brad met Angelina Jolie, met wie hij zes kinderen heeft, en Aniston met Justin Theroux. Inmiddels zijn de twee allebei weer vrijgezel, en dat geeft de romantici weer hoop. Toch zijn de twee op het moment vooral 'zeer goede vrienden', als we ingewijden mogen geloven. Fijn dat zij in ieder geval wel over de break-up heen zijn. Nu de rest van de wereld nog.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Suit, Formal wear, Dress, Tuxedo, Fashion, Hairstyle, Event, Shoulder, Gown, Joint,
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity