Ashley Graham is bevallen van haar eerste kindje

Het model deelt het grote nieuws op Instagram.

ashley-graham-bevallen
Jamie McCarthyGetty Images

Mede mommies-to-be Blake Lively, Miranda Kerr en Anne Hathaway zijn in de afgelopen maanden allemaal (opnieuw) moeder geworden. Nu is ook eindelijk Ashley Graham bevallen van haar eerste kind. Het 32-jarige supermodel en haar man Justin Ervin mochten afgelopen weekend hun zoon verwelkomen. Ashley maakt het nieuws zelf bekend op haar Instagram Stories.

Ashley Graham is bevallen

Op de Instagram Story die Ashley deelt, zien we slechts een zwart beeld met tekst. 'Zaterdag om 18:00 uur 's avonds zijn onze levens ten goede veranderd,' schrijft het model. 'Bedankt voor alle liefde en steun tijdens deze fantastische tijd.' Verder laten Graham en Ervin nog niets los over de komst van hun baby. Sinds een aantal maanden weten we al wel dat het om een jongetje gaat.

Verrassing!

Vorig jaar augustus maakte Ashley bekend in verwachting te zijn van haar eerste kind. Dat deed het supermodel door middel van een lieve video met man Justin Ervin. In de video zien we de gezichten van het stralende paar, net voordat de camera plotseling langzaam naar beneden zoomt om de groeiende baby bump van Graham te onthullen. 'Surprise!' schreeuwt het koppel met een grote glimlach op hun gezicht. Op diezelfde dag vierden Graham en Ervin ook hun negende trouwdag.

Ashley Graham deelt haar zwangerschap beautyroutine

Zwangerschap

Tijdens haar zwangerschap is het model heel open en eerlijk geweest over de veranderingen die het meebrengt voor haar lichaam. Zo bleef Graham een realistische kijk op het zwangere bestaan houden door onder meer zwangerschapsstriae te normaliseren en een reeks selfies te delen waarop haar veranderende lichaam te zien is. Daarnaast postte Ashley foto's van zichzelf in lingerie, maar ook sportvideo's en yogasessies, inclusief groeiende baby bump.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity