De peetouders van baby Archie zijn eindelijk bekendgemaakt

En nee, het zijn niet Serena Williams en Alexis Ohanian of George en Amal Clooney.

Prins Harry, Meghan Markle en baby Archie in Zuid-Afrika op bezoek bij Desmond Tutu
Pool

Sinds de doop van baby Archie in juli vorig jaar, smachten fans van de Britse royals naar de bekendmaking van de peetouders van het eerste kind van Meghan en Harry. Buckingham Palace liet echter in een officieel statement weten dat hun identiteit niet bekend zou worden gemaakt. Daar brengt The Sunday Times nu verandering in. Volgens de krant zou Archie's peettante Tiggy Pettifer zijn, de voormalige nanny van Harry. De peetvader van Archie zou Mark Dyer zijn, een hechte vriend en mentor van Harry.

Peetouders van baby Archie zijn bekend

Al maanden voor de doop van baby Archie vorig jaar, gingen de geruchten dat Serena Williams en haar man Alexis Ohanian de peetouders zouden worden. Ook werden George en Amal Clooney genoemd als kanshebbers voor de titel (en zij waren het koppel waar de wereld stiekem op hoopte). Nu blijkt dat Tiggy Pettifer en Mark Dyer de gelukkigen zijn die zichzelf de peetouders van de kleine Britse royal mogen noemen. Geen vreemde keuze, zij speelden beide namelijk een grote rol in de opvoeding van prins Harry en prins William na de dood van hun moeder Diana. Tiggy was hun nanny en Mark nam als hechte vriend van de familie een mentorrol aan voor de jonge prins Harry.

Vertrek Meghan en Harry

Het nieuws komt kort nadat Meghan en Harry besloten een stap terug te doen uit het Britse koningshuis. De Queen maakte afgelopen zaterdag bekend dat het koppel ook hun koninklijke titels en publieke financiering opgeven. Meghan en Harry lieten deze maand weten financieel onafhankelijk te willen worden en zich meer te willen focussen op hun familie- en privéleven. Het royal koppel zou genoeg hebben van de buitenproportionele media-aandacht die ze kregen.

De liefste momenten van Meghan Markle en prins Harry

Focus op privéleven

Dat Meghan en Harry hun privéleven liever ook daadwerkelijk privé houden, bleek al uit eerdere beslissingen van het koppel. De koninklijke doop van baby Archie was een privé-aangelegenheid met weinig tot bijna geen fotografen (in tegenstelling tot de doop van prins Louis vorig jaar). De keuze daarvoor was in lijn met eerdere beslissingen die de hertog en hertogin voor hun kind maakten. Zo koos het stel ervoor in een privékliniek te bevallen, terwijl andere koninklijke bevallingen plaatsvonden in het Londense St. Mary's ziekenhuis.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity