Lady Gaga heeft een nieuwe vriend en maakt haar relatie direct Instagram official

De zangeres turned actrice heeft haar oog laten vallen op zakenman Michael Polansky.

Een jaar geleden zette Lady Gaga een punt achter haar relatie (en verloving) met haar agent Christian Carino. Sinds die tijd werd de zangeres en A Star Is Born-actrice niet alleen gelinkt aan Avengers-acteur Jeremy Renner, maar ook aan audiotechnicus Daniel Horton. Nadat Gaga op Instagram duidelijk liet weten single te zijn, heeft ze nu dan toch echt een nieuwe man in haar leven: zakenman Michael Polansky.

Lady Gaga en Michael Polansky

Voor wie nog altijd hoop heeft op een romance tussen charismatisch A Star Is Born-duo Lady Gaga en Bradley Cooper, komt van een koude kermis thuis. Hoewel Cooper en zijn voormalige vrouw Irina Shayk uit elkaar zijn, heeft Gaga haar pijlen gericht op een nieuwe man. De zangeres is samen met zakenman Michael Polansky, en ze maakt hun relatie direct Instagram official.

Zo deelt Gaga een intieme foto van Polansky en haarzelf op Instagram. En dat zegt wat, gezien de zangeres een following heeft van bijna 40 miljoen volgers. 'Wij hebben zoveel plezier gehad samen in Miami. Veel liefde aan al mijn kleine monsters en fans, jullie zijn de beste!' schreef de zangeres bij de foto, waarop we Gaga en Polansky al knuffelend op een jacht zien. Gaga draagt een blauwe bikini met daarover een opengewerkte zwarte kaftan. Bekijk het beeld van de twee onderstaand.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Mystery man'

Volgens Entertainment Tonight zouden Gaga en Polansky sinds de jaarwisseling met elkaar aan het daten zijn. Zo werd de zangeres samen gezien met de zakenman in Las Vegas terwijl ze elkaars handen vasthielden en elkaar zoenden. Zijn identiteit bleef echter onbekend, waardoor hij werd aangeduid als Gaga's nieuwe 'mystery man'. E! onthulde dat de zangeres 'een maand lang met dezelfde man aan het daten is'. Verder vertelde een bron aan de nieuwsoutlet: 'Ze zagen elkaar al vóór de feestdagen en ze is helemaal gek op hem. De twee zijn al wekenlang een koppel.'

Wie is Michael Polansky?

Uiteraard wordt er steeds meer bekend over Polansky nu Lady Gaga hun relatie "officieel" heeft gemaakt. Polansky is volgens Page Six ondernemer en CEO van het Instituut voor kankerimmunotherapie, opgezet door voormalig Facebook-baas Sean Parker. De twee zouden elkaar ontmoet hebben op een evenement georganiseerd door de zakenman zelf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity