Irina Shayk en Bradley Cooper hadden een reünie tijdens de afterparty van de BAFTA's

Het voormalige koppel poseerden samen voor de lens.

irina-shayk-bradley-cooper-reunie-baftas
Steve GranitzGetty Images

Er kan veel veranderen in een jaar tijd. Dat bewijzen Irina Shayk en Bradley Cooper wel, die afgelopen zomer een punt achter hun relatie zetten. Het celebrity-koppel was vorig jaar tijdens de uitreiking van de BAFTA's nog bij elkaar, maar hun wegen zijn nu officieel gescheiden. Toch kunnen de twee nog altijd goed elkaar overweg. Zo hadden Shayk en Cooper een heuse reünie tijdens de afterparty van de 'Britse Oscars' in Londen, waar ze tevens samen poseerden voor de camera.

Irina Shayk en Bradley Coopers reünie

Tijdens de ceremonie van de 73ste British Academy of Film and Television Arts Awards (BAFTA's) zagen we noch Irina noch Bradley op de rode loper. Beiden waren echter wél aanwezig tijdens de Fashion And Film Party van de Britse Vogue in samenwerking met Tiffany & Co. Eenmaal daar kwamen Shayk en Cooper met elkaar in contact, en ze gingen zelfs samen op de foto. Shayk was gekleed in een nudekleurige bodysuit met daarover fonkelende opengewerkte jurk van Burberry, terwijl Cooper een klassieke zwarte smoking droeg. Het moment bekijk je via deze link.

BAFTA's afterparty

Irina Shayk en Bradley Cooper waren niet de enige beroemdheden op de afterparty, die mede-georganiseerd werd door de editor-in-chief van de Britse Vogue, Edward Enninful. Ook Charlize Theron, Margot Robbie en Victoria Beckham waren van de partij, evenals BAFTA-winnaar Michael Ward, Little Women-actrice Florence Pugh en ja, ook Rihanna was er. Voor wie benieuwd is naar de beelden van het legendarische feest, kan ze hier bekijken.

irina-shayk-baftas-afterparty
Irina Shayk in Burberry tijdens de afterparty van de BAFTA’s.
David M. BenettGetty Images

Break-up

Begin juni vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat topmodel Irina Shayk en acteur/regisseur Bradley Cooper besloten uit elkaar te gaan. Er gingen al voor langere tijd geruchten de ronde dat het stel zich in zwaar weer verkeerde, vanaf het eerste moment dat Cooper begon samen te werken met Lady Gaga voor de film A Star Is Born (waarin het overduidelijk klikte tussen het duo). Hoewel Gaga niet de reden was van Shayk en Coopers break-up, werkte het niet meer tussen de twee. Het voormalige koppel heeft samen een dochter, de tweejarige Lea De Seine.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity