Ashley Graham spreekt openhartig over veranderende lichaam na bevalling

Het topmodel onthult in een nieuwe Instagram-foto de struggle met haar veranderende lichaam na haar zwangerschap.

Ashley Graham tijdens de Oscars-afterparty 2020 in Los Angeles.
Frazer HarrisonGetty Images

Ashley Graham staat bekend om haar openhartigheid op social media, waar ze naast de glitter en glamour van het modellenbestaan ook de realiteit toont. Afgelopen tijd geeft het model extra aandacht aan haar veranderende lichaam door haar zwangerschap. Maandag deelde het topmodel een persoonlijk bericht op Instagram waarin ze wederom spreekt over haar ervaringen sinds haar zwangerschap, waar ze de veranderingen van haar lichaam aankaart en onthult te lijden aan incontinentie.

Ashley Graham open over incontinentie

Het 32-jarige topmodel maakte in het nieuwe bericht via Instagram bekend dat ze zich vóór de bevalling van haar eerste kindje niet volledig bewust was van de invloed van de zwangerschap op haar lichaam. Graham deelde een selfie van zichzelf gehuld in een zwarte crop top en lichtgrijze korte broek in haar badkamer, met daarbij een openhartig bericht over haar ervaring. 'Steek je hand in de lucht als je niet wist dat je óók je eigen luiers zou verwisselen. Na al die jaren in de mode had ik nooit gedacht dat wegwerpondergoed mijn favoriete kledingstuk zou zijn, but here we are!', aldus het model.

In haar bericht verklaart Graham verder dat ze haar volgers wil laten zien dat bevallen van een kind niet alleen maar prachtig is. 'Niemand praat over het herstel en de genezing van je lichaam, iets dat kersverse moeders allemaal ervaren. De obstakels die we nog steeds tegenkomen zijn groot en het is ongelofelijk wat vrouwen echt doormaken.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Openhartig over zwangerschap

Tijdens haar zwangerschap maakte Graham mythes en niet-representatieve afbeeldingen met betrekking tot zwangere lichamen bespreekbaar door het delen van foto's van haar lichaam. Vlak nadat ze haar zwangerschap aankondigde in augustus afgelopen jaar, deelde ze een foto van haar zwangerschapsstriae op Instagram, met het bijschrift 'same but different'. In oktober deelde ze een video van haar lichaam op Instagram met de tekst 'ik word steeds groter en probeer elke dag mijn nieuwe lichaam te omarmen. Het is een reis en ik ben zo dankbaar voor zo'n ondersteunende gemeenschap.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ashley Grahams eerste kindje

Het is inmiddels drie weken geleden dat Ashley Graham en haar man Justin Ervin hun eerste kind verwelkomden. Vorige week onthulden Ashley en haar man Justin dat ze hun eerste kind op 18 januari hebben verwelkomd, met daarbij een foto waarin we een eerste glimp van de baby kunnen opvangen. De naam van het kindje is nog niet onthuld, maar Ashley laat wederom zien dat je als kersverse moeder zowel in de wolken kunt zijn van je kindje, als kunt kampen met de ongewenste veranderingen van je lichaam na een zwangerschap. Go Ashley!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity