Sophie Turner en Joe Jonas verwachten naar verluidt hun eerste kindje

Als dat geen aandoenlijke gezinsfoto's met Halloween worden, weten wij het ook niet meer.

Actrice Sophie Turner en zanger Joe Jonas, wie naar verluidt hun eerste kindje verwachten, bij het Met Gala in 2019.
Dia Dipasupil

Actrice Sophie Turner en zanger Joe Jonas zouden hun eerste kindje verwachten samen, bevestigen meerdere bronnen aan E! News en Us Weekly. Echt zeker weten doen we het echter nog niet, want het Hollywood-stel heeft zelf nog niet op de geruchten gereageerd. Lees hieronder alles wat we tot nu toe weten over Sophie's vermeende zwangerschap.

Is Sophie Turner zwanger?

Op de Amerikaanse showbizz-website Just Jared valt te lezen dat de 23-jarige Sophie Turner en 30-jarige Joe Jonas het nieuws nog even stil zou willen houden, maar dat 'hun vrienden en familie heel blij voor ze zijn'. De Game of Thrones-actrice zou daarnaast haar outfits voor én buiten de rode loper hebben afgestemd op haar veranderende lichaam. Omdat het stel zelf nog niet bevestigd hebben dat ze hun eerste kindje verwachten, zijn er helaas ook nog maar weinig details bekend over Sophie's zwangerschap.

Sophie Turner en Joe Jonas

Turner en Jonas hebben een relatie sinds november 2016. Bijna een jaar geleden trouwde het stel in Las Vegas (met bijbehorende legendarische bachelorette party, natuurlijk) en deden de boel een maand later nog eens fijntjes over, ditmaal in kasteel Tourreau in het Franse Sarrians. Hun huwelijksreis was net zo noemenswaardig, zich afspelend in een watervilla op de Malediven.

Sophie vertelde in maart 2019 nog aan Rolling Stone dat ze nooit had gedacht dat ze zo vroeg zou trouwen (ze was verloofd op 21-jarige leeftijd, red.). 'Ik verwachtte serieus dat ik voor altijd single zou blijven. Maar als je de juiste persoon ontmoet, dan weet je het gewoon. Mijn ziel voelt een stuk ouder dan ik in levensjaren ben, en ik heb genoeg geleefd om dat zeker te weten. Ik voel me geen 22. Ik voel me 27, 28.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity