Meghan Markle vertelt in nieuwe video over haar gasthoofdredacteurschap bij de Britse Vogue

Vorig jaar was Meghan Markle gasthoofdredacteur van de Britse Vogue. In deze video herinnert ze samen met Edward Enninful hoe dat tot stand is gekomen.

Meghan Markle in gesprek met Edward Enninful voor Britse Vogue
Kloss Films

Vorig jaar was Meghan Markle gasthoofdredacteur van het septembernummer van de Britse Vogue. Voor de cover van haar eerste modenummer, genaamd Forces of Change, koos Meghan een groep inspirerende vrouwen die de samenleving op een radicale manier hervormen. Edward Enninful heeft nu een nog nooit eerder vertoonde video van vorig jaar op social media gedeeld. In de video gaat de editor-in-chief in gesprek met Meghan Markle en belt het duo samen de covermodellen op om het nieuws te delen.

Meghan gasthoofdredacteur van Britse Vogue

In de video begint Edward Enninful met hoe hij en Meghan in contact zijn gekomen. In januari vorig jaar appte Meghan de editor-in-chief van British Vogue met de vraag of hij haar kon helpen met haar goede doel Smart Works. Edward werd vervolgens uitgenodigd op Kensington Palace. Daar trok Meghan de stoute schoenen aan en vroeg ze Edward of ze gasthoofdredacteur voor een issue van de Britse Vogue mocht zijn – waarop Edward natuurlijk volmondig ja zei. Daarmee werd Meghan de eerste guest editor in de geschiedenis van British Vogue.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vrouwelijke iconen op de cover

Na maanden van voorbereidingen voor het september issue bellen Edward en Meghan samen de uitverkorene die de cover van het Forces of Change issue zullen sieren. Beginnende met Laverne Cox, hoor je aan de telefoongesprekken dat de vrouwen verbaasd zijn dat ze écht met de hertogin aan de lijn hangen. Vervolgens horen we het duo het nieuws delen met Sinéad O'Connor, Francesca Hayward, Awoah Aboah, Adut Akech, Yara Shahidi en Jane Fonda. Bekijk de nog nooit eerder vertoonde video op het Instagram account van British Vogue.

Forces of Change issue

Naast bovenstaande modellen stonden Christy Turlington, Greta Thunberg, Chimamanda Ngozi Adichie, Jameela Jamil, Gemma Chan, Salma Hayek, Jacinda Ardern en Ramli Ali op de cover van het septemberissue geschoten door fotograaf Peter Lindbergh. Voor het nummer ging Meghan Markle in gesprek met de voormalige Amerikaanse first lady Michelle Obama. Ook was haar echtgenoot prins Harry onderdeel van het nummer. Meghan wilde met Forces for Change een aantal thema's in het bijzonder benadrukken. Het nummer daardoor in het teken van vrouwen rechten, klimaatverandering, LGBTQ-rechten, geestelijke gezondheidsproblemen en de migratiecrisis.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity