Michelle Obama deelt de ultieme throwbackfoto van haar prom night in de jaren tachtig

Michelle's jurk (met dijhoge split) schreeuwt eighties.

Michelle Obama bezoekt de openbare bibliotheek in Tacoma.
Jim BennettGetty Images

Eens in de zoveel tijd komt die ene throwbackfoto van een beroemdheid voorbij die je gewoonweg niet wil missen – zoals die van Michelle Obama. De voormalige first lady dook haar persoonlijke archief in en deelde een wel heel nostalgisch beeld op Instagram. Zo plaatste ze een foto van zichzelf tijdens haar prom night (zonder Barack, helaas), gehuld in de ultieme eighties prom dress. Daarmee doet Michelle een (flink) schepje bovenop de zogeheten "10 years challenge" die vorig jaar viral ging.

Michelle Obama's prom

Ook al kunnen we het ons bijna niet voorstellen, er was een tijd waarin Michelle en Barack Obama elkaar nog niet kenden. Michelle neemt ons mee naar die tijd door een groot moment uit haar high school carrière te delen. We gaan terug naar 1982 toen de former first lady haar prom night beleefde.

Op het beeld zien we Michelle en haar toenmalige date, met Michelle zittend in haar stijlvolle prom dress in een rotan stoel. Geen pofmouwen, felle kleuren of andere jaren tachtig-frutsels: de Becoming-auteur draagt een roze satijnen jurk met polkadots met dijhoge split en daarover een jasje van dezelfde stof. Daarmee bewijst Michelle al van jongs af aan over de nodige modekennis te beschikken, want je weet: als je zelfs geen gênante foto's uit de jaren tachtig hebt, dan zit stijl in je bloed.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De beste looks van Michelle Obama op een rij

When We All Vote

'We gaan terug naar mijn prom night in 1982 en mijn roze satijnen jurk met polkadots,' schrijft Michelle bij de foto. Waarom ze de throwbackfoto deelt? Om studenten en docenten aan te moedigen mee te doen aan het MTV-programma When We All Vote, dat in het teken staat van de aankomende presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Daarbij roept ze mensen op hun eigen prom foto te delen om zo de nodige awareness te creëren. Laten we hopen dat de boodschap ook Barack Obama bereikt en we zijn prom foto te zien krijgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity