Doutzen Kroes neemt je mee langs haar favoriete yoga- en meditatieroutine

Kijk en leer.

De lijst modellen en sterren die bij yoga zweren is inmiddels te lang om op te noemen: zo ook Doutzen Kroes, blijkt uit een van haar posts binnen haar nieuwe Youtubekanaal Doutzen Diaries. In de video neemt ze je mee langs haar yoga- en meditatieroutine, met expert Eddie Stern aan haar zijde.

Doutzen en yoga

Doutzen is duidelijk aan het begin van de video: ze voelt zich een stuk beter na een yoga- of meditatiesessie, maar kan in de ochtend maar moeilijk de motivatie vinden om er vroeger voor op te staan (we willen het niet herkenbaar noemen, maar...). Daarom heeft ze de Amerikaanse Eddie Stern voor de gelegenheid ingeschakeld, die niet alleen yogaleraar is, maar ook verschillende boeken en lezingen over het onderwerp geeft. Voor de video behandelt hij meerdere 'poses' met Doutzen, verspreid over tien minuten. Van downward facing dog tot wat simpele(re) stretchoefeningen: alles komt voorbij, zowel voor beginner als gevorderde.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ochtendroutine met Eddie Stern

Het model hoopt haar kijkers met de ochtendroutine te inspireren, vertelt ze. Volgens Eddie is het vooral belangrijk om het te gaan dóen, al is het maar vijf of tien minuten. 'Je hoeft het daarna niet eens op te bouwen. Als jij zoveel minuten nodig hebt om je relaxed te voelen, is dat helemaal prima. Dat is het probleem met onze samenleving nu: we willen altijd meer.' De video besteedt ook aandacht aan meditatie, voor Doutzen een grotere uitdaging dan yoga. 'Ik vind mediteren heel confronterend. Daarom heb ik jou ook ingeschakeld: ik ben altijd op zoek naar antwoorden, en weet dat ze ergens in me zitten.'

Bekijk hier de beste modellenmomenten van Doutzen Kroes door de jaren heen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes