De Oranjes poseren in de sneeuw tijdens hun jaarlijkse skivakantie in Lech

De koninklijke familie is op wintersportvakantie in Lech, en daar hoort natuurlijk het jaarlijkse fotomoment bij.

Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane poseren tijdens hun skivakantie in Lech.
Rijksvoorlichtingdienst

Een winter is voor de Oranjes natuurlijk niet compleet zonder hun jaarlijkse wintersportvakantie naar Lech. Traditiegetrouw poseerde de koninklijke familie daar ook voor een fotomoment in de sneeuw. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane, en prinses Beatrix verschenen om half tien op een afgesproken locatie in het Oostenrijkse skioord voor de persfoto's.

Willem-Alexander en Máxima op skivakantie in Lech
Rijksvoorlichtingendienst

De Oranjes op wintersport in Lech

Als locatie voor de ontmoeting met de pers was ook dit jaar weer gekozen voor Oberlech, wat makkelijk te bereiken is vanuit het dorpje Lech waar de Oranjes verblijven. Op de vakantiebeelden van de koninklijke familie zien we koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane samen met de rest van hun familie poseren in verschillende opstellingen. Ook prinses Beatrix is aanwezig, naast haar zoon prins Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentien en hun kinderen.

Koninklijke familie op wintersportvakantie in Lech
Rijksvoorlichtingendienst
Koninklijke familie op skivakantie in Lech
Rijksvoorlichtingsdienst

Koninklijk familiealbum: prinses Amalia door de jaren heen

Rood skipak koningin Máxima

Koningin Máxima poseerde in een stijlvol bordeauxrood skipak met zwarte strepen van Goldbergh. Om haar ski-look compleet te maken, droeg ze een grote zonnebril op sommige foto's. Haar dochters Amalia en Alexia droegen eveneens skikleding van Goldbergh. Zo was prinses Amalia gehuld in een legergroene jas met faux fur (op verzoek) en donkerblauwe skibroek, terwijl prinses Alexia een zwarte skijas en bijpassende broek met witte streep droeg. Koning Willem-Alexander was gekleed in een frisse witte skijas, die hij combineerde met een zwarte skibroek. Na het fotomoment skiede de koninklijke familie ervandoor onder de Oostenrijkse zon.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima