North West rapt tijdens de Yeezy-show van haar vader Kanye West in Parijs

De zesjarige dochter van Kim en Kanye laat zien over het nodige raptalent te beschikken.

North West rapt tijdens de Yeezy-show in Parijs.
Arnold JerockiGetty Images

De zesjarige North West heeft allesbehalve een normale jeugd. Dat is te verwachten als je de oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West bent. Zo heeft het meisje al op de cover van een magazine gestaan, in een modeshow gelopen en haar eerste samenwerking gehad. Daarnaast wisten we dat North het muzikaal talent van haar vader heeft overgenomen, maar we hadden geen idee dat ze ook kan... rappen?

North West rapt in Yeezy-show

Tijdens Paris Fashion Week showde Kanye West niet alleen zijn nieuwste Yeezy-collectie, maar ook het – voor ons nog onbekende – talent van zijn oudste dochter. Gedurende de show, die buiten bij het Espace Niemeyer plaatsvond met getoeter van auto's op de achtergrond, liepen de modellen over de catwalk om de nieuwe ontwerpen van Yeezy Season 8 te tonen. Terwijl zij dat deden, verzorgde North West een spectaculair optreden. Op een gegeven moment kwam Kanye ook de catwalk op, overduidelijk apetrots op het veelbelovende raptalent van zijn dochter.

Kanye West en North West samen bij de Yeezy-show tijdens Paris Fashion Week.
Arnold JerockiGetty Images

Rapdebuut

Ook moeder Kim Kardashian en zus Kourtney (die eerder nog in matching latex-pakken verschenen) waren bij de show – uiteraard van top tot teen gekleed in Yeezy. Op Instagram Stories legde Kim het optreden vast, waarbij ze vermeldde dat Norths rapdebuut een "remix" was van het nummer What Do I Do? van kinderrapper ZaZa. Hoewel rapteksten in de meeste gevallen niet geschikt zijn voor de oren van kinderen, waren de lyrics in het nummer juist heel lief. 'I will never do bad things / Walk to the street / What are those / I have new shoes, they're really cute' en 'This is my style, yeah!' Ook horen we schattige kreten als 'Yeah, yeah, yeah, yeah, cool, cute, cool, yeah!' – een samenvatting van haar complete optreden, als je het ons vraagt. Bekijk hieronder Norths rapdebuut (vanaf 05:55).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Yeezy Season 8

Tijdens de show van Kanye Wests modelabel zagen we diverse modellen gekleed in de kenmerkende athleisure in neutrale kleuren van de artiest en ontwerper. Voor zijn achtste collectie van Yeezy ontwierp hij slechts achttien looks, van bralettes in aardetinten tot olijfgroene broeken en enorme hoodies. Ook zagen we witte en beige puffers en heuse snow boots, die ons voorbereiden op de – al zij het Californische – winter. Bekijk alle looks in onderstaande gallery.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity