Meghan Markle keert voor even terug in ontwerp van Victoria Beckham

En ze straalde in een van haar favoriete Britse ontwerpers.

The Duke And Duchess Of Sussex Attend The Endeavour Fund Awards
Karwai TangGetty Images

Sinds Meghan Markle en prins Harry een paar weken geleden bekend maakten dat ze afstand doen van hun rol in het Britse koninklijk huis, is Meghan redelijk onder de radar gebleven. Haar tijd bracht ze grotendeels door in Canada met haar zoon Archie, ver weg van de Britse pers. Maar gisteravond was ze voor even terug in de spotlights om haar laatste taken als royal te volbrengen. Meghan verscheen samen met Harry op een event van het Endeavor Fund – een goed doel dat hij in 2012 oprichtte om oorlogsveteranen te steunen. Het was hun eerste publieke verschijning als koppel, sinds ze het grote nieuws over hun royal exit naar buiten brachten.

Victoria Beckham

Meghan straalde tijdens de avond in een nauwsluitende turquoise jurk met korte mouwen van Victoria Beckham. Een keuze die Meghan perfect past. Niet alleen omdat Victoria een goede vriendin van haar is (zij en David waren zelfs uitgenodigd op de royal wedding), maar ook omdat de minimalistische esthetiek van Victoria Beckham goed aansluit bij Meghan’s ingetogen stijl. Ze maakte de jurk af met diamanten oorbellen, Manolo Blahnik-hakken (ooit Carrie Bradshaws favoriet!) en een clutch van Stella McCartney, al jaren een van de duurzaamste modehuizen.

Alles over Meghan Markle's trouwjurk

Britse mode

Gedurende haar tijd als royal heeft Meghan vaak Britse modehuizen en vrouwelijke ontwerpers gesteund. Er was natuurlijk dé jurk: het ontwerp van Givenchy waarin ze trouwde, uit de koker van de Britse Claire Waight Keller. En tijdens het officiële persmoment waarop ze samen met Harry pasgeboren zoontje Archie aan de wereld voorstelde, droeg ze een jurk van opkomende ontwerper Grace Wales Bonner. Het gaat spannend zijn welke modekeuzes Meghan zal gaan maken als haar tijd als royal er officieel op zit, maar Britse ontwerpers zullen er vast altijd onderdeel van zijn.

The Duke And Duchess Of Sussex Attend The Endeavour Fund Awards
Samir HusseinGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle