Van Stormzy tot Spice Girls-reünie: zo zag het 21ste verjaardagsfeest van Brooklyn Beckham eruit

De Beckhams pakten groots uit voor de verjaardag van hun oudste zoon.

Brooklyn Beckhams 21ste verjaardagfeestje: Brooklyn, Victoria en David Beckham
Karwai TangGetty Images

Je 21ste verjaardag is natuurlijk een big deal – en als je ouders Victoria en David Beckham zijn, wordt voor zo'n dag alles uit de kast gehaald. Hun zoon Brooklyn Beckham vierde afgelopen woensdag al zijn 21ste verjaardag, en dat werd dit weekend nog eens goed overgedaan. Het spectaculaire verjaardagsfeest zat vol verassingen voor de oudste Beckham-telg: van een surprise act van Stormzy tot een onverwachtse Spice Girl-reünie.

Het 21ste verjaardagfeest van Brooklyn Beckham

De Beckhams besloten groots uit te pakken voor de 21ste verjaardag van hun zoon Brooklyn. Speciaal voor het feest toverden ze hun huis in de Cotswolds om tot een ware club met dansvloer. En als modeontwerper vier je de verjaardag van je zoon natuurlijk in stijl. Zo droeg Victoria een zwarte latex broek met een witte blouse en een paar zwarte laarzen voor het feest. Op de avond deelde ze beelden van de gelegenheid op Instagram. 'Dansen tot 6 uur 's nachts! Dikke kus en een fijne 21ste verjaardag @brooklynbeckham. I hou van je @davidbeckham.' Eén en al liefde in de Beckham-familie dus.

Optreden van Stormzy

Natuurlijk mag het aan een surprise optreden van je favoriete artiest niet ontbreken als je beroemde ouders hebt. Daarvoor werd de Britse rapper Stormzy geregeld, die een aantal van zijn nummers ten gehore bracht, Brooklyn persoonlijk feliciteerde en vervolgens met zijn kleine zusje Harper Beckham de dansvloer betrad. Dat zorgde voor een onvergetelijke avond voor de 21-jarige Brooklyn, die tevens zijn nieuwe vriendin Nicola Peltz introduceerde.

Spice Girls-reünie

Op het met sterren bezaaide feest vond nog een ander bijzonder moment plaats: een kleine Spice Girls-reünie. Victoria had haar voormalige Spice Girls-bandleden en familievrienden Geri Horner en Emma Bunton uitgenodigd. Een optreden van de girlband bleef helaas uit, maar Ginger Spice deelde wél een leuke foto met Baby Spice en de birthday boy op Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity