Meghan Markle en prins Harry hadden een privé-meeting in Buckingham Palace met jonge ondernemers

Dat deed Meghan – uiteraard – volledig in stijl.

Meghan Markle en prins Harry tijdens de Commonwealth Day Service in Westminster Abbey.
Getty Images

Deze week maakten Meghan Markle en prins Harry hun laatste verschijning als senior leden van de Britse koninklijke familie tijdens de traditionele Commonwealth Day Service. Toch maakte het koppel nog eenmaal daarna een verschijning tijdens een privé-meeting met jonge en vooruitstrevende ondernemers uit Groot-Brittanië in Buckingham Palace, wat werd vastgelegd in een zeldzame video.

Meghan Markle en prins Harry's meeting

In relatie tot de Commonwealth Day Service ligt het Commonwealth Trust van Queen Elizabeth, een organisatie die zich inzet om jonge Britse ondernemers te ondersteunen in hun carrière. Meghan en Harry staan aan het hoofd van deze organisatie en waren daarom aanwezig in Buckingham Palace voor een meeting met de jonge talenten. Daar spraken ze over het nastreven van een carrière, het belang van het hebben van rolmodellen en hoe deze jongeren met hun werk een impact hebben gemaakt op het gebied van geestelijke gezondheid en het creëren van gelijke kansen voor iedereen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De jongeren die deelnamen aan het gesprek waren onder meer Kiran Kaur en Amna Akhtar, die samen het vrouwelijke platform Girldreamer oprichtten, Kenny Imafidon, sociaal ondernemer en activist en Esther Marshall, auteur en oprichter van sTandTall, die vrouwen en meisjes ondersteunt die zijn misbruikt. De bijeenkomst resulteert in open en eerlijke gesprekken over de voordelen maar ook tegenslagen die jonge ondernemers op hun pad tegenkomen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voor het evenement ging Meghan wederom gehuld in een minimalistische maar kleurrijke look. Ze koos voor een midi-jurk in toffeekleur van het merk Preen by Thornton Bregazzi – die overigens nog steeds online verkrijgbaar is. De zwierige jurk bevat scherpe plooien waardoor er een gedrapeerd effect ontstaat. De jurk is gemaakt van een lichte plissé-stof, bevat een aansluitende taille en een asymmetrisch detail in de onderlengte. De hertogin liet het ontwerp voor zichzelf spreken door te kiezen voor minimalistische accessoires en haar lokken naar achteren over haar schouders te dragen.

Meghan en Harry's publieke verschijningen

Door hun besluit een stap terug te doen van het Britse koningshuis zullen Meghan en Harry niet meer bij alle koninklijke gelegenheden aanwezig zijn. Hun keuze houdt echter niet in dat ze honderd procent van hun taken binnen de koninklijke familie zullen neerleggen. Zo zullen ze zich blijven inzetten voor hun goede doelen en stichtingen die gelinkt zijn aan het koningshuis, en zullen daarom nog met enige regelmaat – al dan niet publiekelijk – een verschijning maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle