Meghan Markle neemt afscheid van haar leven als royal tijdens laatste solo-optreden

Voor de bijzondere gelegenheid op Buckingham Palace droeg de hertogin een jurk van Scanlan Theodore.

Meghan Markle op Buckingham Palace voor laatste royal engagement
Getty Images

Meghan Markle heeft officieel afscheid genomen van haar leven als royal. Maandag maakte Meghan al samen met prins Harry haar laatste koninklijke verschijning als royal koppel. Alvorens verwelkomde de hertogin voor haar laatste koninklijke taak de studenten van de Association of Commonwealth Universities op Buckingham Palace. Voor haar laatste solo royal engagement, droeg Meghan een nauwaansluitende kokerjurk in donkerblauw en deelde ze een video van de ontmoeting op het officiële Sussex Royal Instagram-account.

Meghan Markle's laatste taak als royal

Meghan Markle nam het patronaat over de Association of Commonwealth Universities in 2019 over van Queen Elizabeth. Ondanks dat Meghan en Harry afstand hebben genomen van hun taken als senior royals van het koninklijke huis, zullen hun taken als patrons onveranderd blijven. De ACU is een overkoepelende organisatie voor vijfhonderd hogescholen en universiteiten in landen van het Britse gemenebest en volgens hun website 'toegewijd aan het bouwen van een betere wereld door middel van hoger onderwijs'.

Meghan sprak tijdens de ontmoeting met studenten die onderzoek doen naar 'het opruimen van plastic vervuiling in onze oceanen opruimen, het helpen bij het bouwen van duurzamere steden, het verbeteren van de gezondheid van burgers en het ondersteunen van fatsoenlijk werk en economische groei', aldus de Sussex' Instagram post.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle in navy blue tijdens laatste solo-optreden

Voor haar laatste solo-optreden als ware royal droeg Meghan Markle een nauwaansluitende kokerjurk in navy blauw van het Australische label Scanlan Theodore. De hertogin combineerde de jurk met een paar stiletto hakken met spitse neuzen en gouden oorbellen en had haar haar in een nette, lage paardenstaart.

Meghan Markle op Buckingham Palace voor laatste royal engagement
Getty Images

Emotioneel vertrek naar Canada voor Meghan Markle

Kort na de ontmoeting met de ACU is Meghan terug naar Canada vertrokken, waar haar zoontje Archie op haar wachtte. Prins Harry en Meghan zullen vanaf 31 maart officieel de overgang maken naar een post-royal leven, aldus Harper's Bazaar. Omid Scobie, een journalist die het royal koppel op de voet volgt, liet weten dat Meghan moest huilen toen ze afscheid nam van haar team. Nu het koninklijke echtpaar niet langer senior royals zijn, is het personeel van Meghan en Harry overgeplaatst naar andere posities binnen de koninklijke staf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle