Jared Leto zat in een 12-daagse stilte retraite en ontdekt nu pas de coronacrisis

Deze tijden halen het puurste in een mens naar boven, en typerender Jared Leto kan dan ook niet.

Jared Leto bij het Met Gala in 2019 met zijn eigen hoofd als accessoire 
Theo Wargo

Dit artikel volgt de meest recente maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid en het RIVM. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Je vraagt je wellicht af: zouden er mensen zijn die nu nóg niet van het bestaan van het coronavirus afweten? Jared Leto komt met het antwoord. Alleen hij kan immers twaalf dagen (!) op een stilte retraite in de woestijn doorbrengen, om daarna pas achter het bestaan van deze (inderdaad, 'mind blowing') situatie te komen. Een geheel eigen manier om gehoor te geven aan #FlattenTheCurve, zullen we maar zeggen.

Jared Leto in de woestijn

Nu is, op z'n zachtst gezegd, niet de beste tijd om uit een retraite te rollen. Een cue die Leto even had gemist, blijkt uit een post op zijn Instagram-account. 'We waren helemaal geïsoleerd. Geen telefoon, geen communicatie. We hadden geen idee wat er buiten de faciliteit gebeurde', schrijft de acteur en zanger op Instagram. 'Gisteren kwam ik terug in een heel andere wereld. Eentje die voor altijd is veranderd. Mind blowing, om het maar zo te zeggen.'

Onbewust in de woestijn hebben geschuild voor een virus: typischer Jared Leto (die vorig jaar, ter illustratie, nog zijn eigen hoofd meebracht naar het Met Gala) kan niet. Inmiddels is de acteur – en zanger van de rockband Thirty Seconds To Mars – overigens goed geïnformeerd. 'Vrienden en familie van over de hele wereld sturen me berichten over de situatie, ik ben nu goed op de hoogte. Ik hoop dat jullie allemaal oké zijn, en stuur veel positieve energie. Blijf binnen. Blijf veilig.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk de stijlevolutie van Jared Leto

Mars Island en Big Brother

Het is nog onduidelijk of de situatie Mars Island, Leto's jaarlijkse muziek slash cultfestival op een privé-eiland in Kroatië in gevaar zal brengen. De acteur is trouwens toch geen complete uitzondering binnen zijn situatie: The Guardian berichtte maandag dat deelnemers aan het programma Big Brother (in Duitsland, Canada en Brazilië) nog op de hoogte gebracht moesten worden van het virus.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus