Meghan Markle en prins Harry helpen je door zelfisolatie heen middels hun Instagram-account

Het royal koppel gebruikt hun Instagram om je door de coronacrisis heen te helpen.

Meghan Markle en prins Harry beginnen Instagram initiatief temidden van coronacrisis
Chris JacksonGetty Images

Temidden van de coronacrisis probeert iedereen op zijn manier een steentje bij te dragen. Zo ook Meghan Markle en prins Harry. Zij lieten middels een Instagram post op hun officiële Instagram-account weten de komende tijd informatie en tips van experts uit verschillende vakgebieden te delen. Zo hopen de hertog en hertogin van Sussex hun volgers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Meghan en Harry delen hartverwarmende Instagram post

Het royal koppel begint hun hartverwarmende post als volgt: 'Dit zijn onzekere tijden. En nu, meer dan ooit, hebben we elkaar nodig. We hebben elkaar nodig voor waarheid, voor steun en om ons minder alleen te voelen in een tijd die eerlijk gezegd behoorlijk eng kan zijn.' Meghan en Harry zijn van plan via hun Instagram-account accurate informatie en feiten over het virus van experts te gaan delen – er wordt op dit moment namelijk veel tegenstrijdige informatie op social media gedeeld. Die valse informatie brengt naast een hoop onwaarheden tevens een hoop onnodige onrust de wereld in. De royals willen met via hun Instagram orde in die chaos scheppen.

Meghan en Harry zullen daarnaast adviezen van experts delen om de zelfisolatie door te komen. 'We zullen informatie en bronnen delen om ons allemaal door de onzekerheid te helpen navigeren: van het plaatsen van juiste informatie en feiten van vertrouwde experts tot het leren over maatregelen die we kunnen nemen om onszelf en onze gezinnen gezond te houden, tot samenwerken met organisaties die onze mentale en emotionele welzijn ondersteunen.' Zowel Meghan als Harry zijn al lang campagnevoerders voor mentale gezondheid en geloven in het belang van contact met elkaar. Hun verbindende initiatief komt dan ook als geen verrassing.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan & Harry delen inspirerende verhalen

De Sussex royals zijn ook van plan de inspirerende verhalen van mensen over de hele wereld te delen. Ze hopen hiermee hun volgers een warm hart toe te dragen in een tijd van angst en onzekerheid. Het koppel wil met hun Instagram een 'digitale omgeving creëren die veilig voelt voor ons allen'. Hoe dat er precies allemaal uit gaat zien, zal de komende weken blijken. Wij kijken in ieder geval uit naar alle positiviteit die het koninklijk echtpaar met de wereld gaat delen.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle