Kate Middleton deelt een nieuwe gezinsfoto en brengt een ode aan prinses Diana

De hertogin schrijft de post naar aanleiding van Moederdag, dat in Groot-Britannië op 22 maart valt.

Kate Middleton met prins William en haar twee kinderen, Charlotte en George, in 2017
Karwai Tang

Kate Middleton heeft alle moeders ter wereld een hart onder de riem gestoken met een post op Instagram. Op zondag – toen het Moederdag was in Groot-Brittanië – deelde ze voor de gelegenheid niet alleen een nieuwe foto van haar eigen gezin, maar ook drie andere beelden die in het teken van moederschap staan.

Nieuwe gezinsfoto's Brits koningshuis

De hertogin van Cambridge meent dat steun op het moment extra belangrijk is, nu het coronavirus vele gezinnen beïnvloedt. 'Aan alle nieuwe en oudere moeders én de families die vandaag samen of apart van elkaar moeten vieren – we denken aan jullie in deze lastige tijden.' Bij het bericht deelt Kate vier foto's, waaronder een nieuw beeld met een lachende prinses Charlotte op de rug van haar moeder. Op de achtergrond zien we hetzelfde tafereel bij prins William en George, duidelijk in betere tijden.

Bekijk de leukste momenten van Kate's gezin

Naast de gezinsfoto delen Kate Middleton en prins William ook een eerbetoon aan hun éigen moeders. Zo zien we een beeld van de wijlen prinses Diana met haar twee zoons, Harry en William, en is er een foto van Carole Middleton met een piepkleine Kate. Al spant het laatste deel van de serie misschien nog wel de kroon, waarop we de Moederdagkaart van de zesjarige prins George mogen bekijken. Een echte kunstenaar in de dop, zo te zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate en William en het coronavirus

Kate en William beperken hun bezoeken – vanwege het belang van social distance – op het moment zoveel mogelijk, maar gingen afgelopen vrijdag wél langs bij het Ambulancecentrum in Londen. Middels het privébezoek wilden ze hun steun richting het werk van de Britse gezondheidszorg uiten. 'We zijn enorm trots dat zij lange dagen maken om de zorg te geven die mensen nu nodig hebben,' stelde William. 'De laatste weken, en vooral de afgelopen dagen, leveren enorme grote zorgen op. Maar in deze tijden realiseren we des te meer hoe onze geweldig onze gezondheidszorg is.'

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

Vogue Nederland

Vogue LivingThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton