Doutzen Kroes biedt haar excuses aan na het coronavirus 'te bedanken' op Instagram

Het model plaatste dit weekend een post op Instagram die niet in goede aarde viel bij haar volgers.

Dit artikel volgt de meest recente maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid en het RIVM. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Terwijl beroemdheden met de beste bedoelingen hun volgers moed inspreken tijdens de coronacrisis, gebeurt dat niet altijd op de beste manier. Zo plaatste Doutzen Kroes afgelopen weekend een foto op Instagram waarbij ze in de caption het coronavirus 'bedankte' – die boodschap werd niet goed ontvangen door haar miljoenen volgers. Het topmodel besloot dan ook na het lezen van de reacties de post snel te verwijderen en haar excuses aan te bieden.

Doutzen Kroes biedt excuses aan

Nadat Doutzen haar Instagram overspoeld werd met boze comments, besloot het topmodel de post te verwijderen en maakte ze haar excuses in een video. 'Ik heb mijn post verwijderd, omdat ik veel berichtjes ontving van mensen die gekwetst zijn,' vertelde Doutzen in een Instagram Story video.

'Ik wil zeggen dat het mij écht spijt, het was niet mijn bedoeling. Ik bedoelde het als een inspiratie, als een vorm van hoop.' Het topmodel probeerde het positieve van de pandemie in te zien. 'Wanneer ik iets negatiefs meemaak, probeer ik ook de positieve kant ervan in te zien. Dat is alles wat ik ermee bedoelde. Ik weet dat er mensen doodgaan en mensen bang zijn. En dat dokters dag en nacht doorwerken. Dus écht sorry voor de mensen die ik heb gekwetst vanavond.'

Bekijk de beste modemomenten van Doutzen Kroes

Beroemdheden zetten zich in voor bestrijding coronavirus

Doutzen Kroes is niet de enige beroemdheid die zich uitspreekt over het coronavirus via social media. Veel beroemdheden hebben hun miljoenen volgers gevraagd binnen te blijven en zo min mogelijk contact met anderen te hebben om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook financieel proberen ze een steentje bij te dragen. Zo doneerden Blake Lively en Ryan Reynolds een miljoen euro aan voedselbanken in Amerika en Canada, heeft Rihanna vijf miljoen euro beschikbaar gesteld voor medische apparatuur en onderzoek naar het virus en doneerde Donatella Versace 200.000 euro aan de intensive care-afdeling van het San Raffaele-ziekenhuis in Milaan.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

VOGUE NEDERLAND

VOGUE LIVING

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes