De liefste momenten van prinses Amalia, Alexia en Ariane

Een vogelvlucht door het leven van de drie prinsessen.

Ze staan al jaren in de spotlights en doen dat met verve – Amalia (16), Alexia (14) en Ariane (12), de drie dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Door de jaren heen hebben de prinsessen niet alleen een compleet eigen stijl ontwikkeld, maar ook een nauwe band, die goed af te zien is aan talloze lieve momenten. Van zomerse fotosessie tot een wandeling op het strand: Vogue selecteert de highlights.

Amalia, Alexia en Ariane

Willem-Alexander en Máxima willen hun dochters tot hun achttiende jaar zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers houden, al wordt dat door de komst van social media wel veel moeilijker, beaamde de koning ooit zelf ook. Gelukkig kunnen ze tot nu toe een relatief normaal leven leiden, waarbij ze alleen jaarlijks aanwezig zijn bij persmomenten (zoals in Lech, of tijdens Koningsdag). Ook die beelden leveren al een behoorlijk mooi fotoalbum op, waarbij de prinsessen steevast een liefdevolle arm om elkaar heen hebben geslagen.

De prinsessen wonen op het moment allemaal nog thuis in Paleis Huis ten Bosch, al zal Amalia over twee jaar waarschijnlijk op zichzelf gaan wonen, zei Máxima alvorens haar zestiende verjaardag. 'We gaan alvast samen zingen. Waarschijnlijk zijn het de laatste twee jaar in huis, dus daar moet ik echt van genieten.' Tot die tijd zullen de drie nog niet van elkaars zijde wijken, en elkaar op modegebied vast nog inspireren (want dat gevoel voor stijl hebben ze duidelijk van hun moeder geërfd). De Koningsdag-beelden van dit jaar moeten helaas nog even uitblijven, maar gelukkig zijn er genoeg lieve momenten om op terug te kijken, te zien in bovenstaande video.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

Vogue Nederland

Vogue Living

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws