De kinderen van Kate Middleton en prins William applaudisseren voor zorgpersoneel

Om je dag vrolijk mee te beginnen.

Kate Middleton en prins William met hun kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis.
Kensington Royal

Dit artikel volgt de meest recente maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid en het RIVM. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Niet alleen de Nederlandse royals hebben geapplaudisseerd voor medewerkers in de zorg ten tijde van de coronacrisis. Ook het Britse koningshuis laat hun waardering zien tegenover het zorgpersoneel. Zo postte Kensington Royal gisteren een video van Kate Middleton en prins Williams kinderen – prins George, prinses Charlotte en prins Louis – die de Britse zorg een hart onder de riem steken. Met de video steunen ze samen het landelijke #clapforcarers-initiatief.

Applaus voor de zorg

Op 17 maart werd er in Nederland al geklapt voor de zorg, een initiatief om degenen aan de frontlinie van de COVID-19 pandemie te steunen. Door het hele land gaven mensen massaal applaus om mensen in de zorg werken te bedanken – een kippenvelmoment voor iedereen die het hoorde. Gisteravond klapten mensen in Verenigd Koninkrijk vanuit hun tuinen, balkons en deuren voor de National Health Service's #clapforcarers movement.

George, Charlotte en Louis klappen mee

Ook de drie kinderen van Kate Middleton en prins William deden mee. Op social media deelde Kensington Palace een schattige video van prins George, prinses Charlotte en prins Louis die in hun tuin enthousiast stonden te klappen. 'Voor alle doktoren, verzorgers, huisartsen, apothekers, vrijwilligers en alle andere NHS-medewerkers die onvermoeibaar werken om degenen die getroffen zijn door #COVID19 te helpen: dank jullie wel,' leest de caption.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk de leukste momenten van George, Charlotte en Louis

Britse royals in quarantaine

Twee dagen geleden werd bekend dat de opa van de kinderen, prins Charles, positief getest was op het coronavirus en momenteel in quarantaine verblijft. Naar omstandigheden gaat het goed met hem, berichtte het Britse koningshuis. De vader van prins William en prins Harry is het eerste lid van de Britse koninklijke familie die besmet is. Prins Albert van Monaco was vorige week de eerste royal die getroffen werd door het virus, en ook hij verkeert sindsdien in quarantaine. Kate Middleton zou inmiddels met haar gezin in 'zelf-quarantaine' zitten in hun landhuis Anmer Hall, in het plaatsje Norfolk.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus