Meghan Markle en prins Harry zijn verhuisd naar Los Angeles

Het stel heeft net hun dozen uitgepakt in Canada, maar verhuist nu alwéér.

Meghan Markle en prins Harry bij de Commonwealth Day Service 2020.
Gareth CattermoleGetty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn net verhuisd naar Canada, waar ze samen met hun zoon Archie aan een nieuw leven buiten de schijnwerpers zijn begonnen. Het royal koppel mag dan net zijn dozen hebben uitgepakt, het lijkt erop dat het stel alweer is vertrokken. Zo zouden Meghan en Harry nu verkast zijn naar Los Angeles in de Verenigde Staten, aldus People.

Meghan Markle en prins Harry naar LA

De reden voor Meghan Markle en prins Harry's beslissing om te verhuizen naar Los Angeles heeft alles te maken met de huidige coronacrisis. De grens tussen Canada en de Verenigde Staten werd onlangs tijdelijk gesloten, waardoor het koppel besloot om hun huis in Vancouver om te ruilen voor een (tijdelijk) verblijf in LA, waar Meghans moeder Doria Ragland woont. Het jonge gezin woont nu naar verluidt in een afgesloten gebied in de Amerikaanse stad waar zij de maatregelen wat betreft zelfisolatie en social distancing opvolgen.

Bekijk de liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

Van Londen naar Canada

Begin januari kondigen Meghan en Harry aan afstand te doen als senior leden van het Britse koningshuis. Dat betekent dat het stel per ingang van 31 maart aan een nieuw leven buiten de schijnwerpers begint, en daarmee nog nauwelijks te zien zijn als Britse royals. Afgelopen maand rondden Meghan en Harry hun laatste koninklijke taken af, en maakte het koppel verschillende (stijlvolle) verschijningen in Londen, van hun aanwezigheid bij de Commonwealth Day Service tot het Mountbatten Festival of Music. Daarna vertrok het stel naar Canada, om samen met hun zoon van tien maanden, Archie, een nieuw bestaan op te bouwen. Wanneer Meghan en Harry zullen terugkeren naar Canada is vooralsnog niet bekend.

Hartverwarmende boodschap

Om al hun volgers op Instagram een hart onder de riem te steken ten tijde van de coronacrisis, deelden Meghan en Harry een hartverwarmende boodschap op hun account @sussexroyal. 'Dit zijn onzekere tijden. En nu, meer dan ooit, hebben we elkaar nodig. We hebben elkaar nodig voor waarheid, voor steun en om ons minder alleen te voelen in een tijd die eerlijk gezegd behoorlijk eng kan zijn,' aldus de hertog en hertogin.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Britse royals in de coronacrisis

Waar Meghan en Harry zichzelf isoleren in Los Angeles, bevindt de rest van de Britse royal family zich nog wel in het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen week werd bekend dat Harry's vader, prins Charles, positief getest was op het coronavirus en momenteel in quarantaine verblijft. Naar omstandigheden gaat het goed met hem, berichtte het Britse koningshuis. Kate Middleton, prins William en hun kinderen verblijven momenteel ook in zelfquarantaine in hun landhuis Anmer Hall, in het plaatsje Norfolk.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle