Kate Middleton en prins William geven je een zeldzaam inkijkje in hun huis

Het is niet veel, maar wel meer dan je ooit zag van de werkkamers van Kensington Palace.

Kate Middleton en prins William op de eerste dag tijdens hun bezoek aan Ierland.
Samir HusseinGetty Images

Heb je altijd willen weten waar Kate Middleton en prins William dagelijks verblijven, dan is dit je kans. De Cambridges delen namelijk voor het eerst zeldzame beelden van hun werkkamers in Kensington Palace, hun koninklijke verblijf in Londen. Want ja, ook de Britse royals werken vanuit huis.

Kate Middleton en prins William werken vanuit huis

Kate Middleton en prins William wonen al een aantal jaren in hun huidige woning in Kensington Palace. Daar zit het royal koppel nu – net als ieder ander – in thuisquarantaine wegens het coronavirus. Dat betekent niet dat de hertog en hertogin ook hun werk stil leggen. Hoewel zowel Kate als William momenteel niet meer op werkbezoek gaan, proberen ze vanuit huis zoveel mogelijk te betekenen voor hun patronages, de goede doelen die zij steunen.

Kensington Palace van bovenaf.
Kensington Palace van bovenaf.
Mike HewittGetty Images

Zo hebben Kate en William afgelopen weekend geholpen bij de lancering van een nieuw platform om mensen met mentale problemen bij te staan tijdens de coronacrisis. Dat nieuws maakte het koppel bekend door middel van een hartverwarmende boodschap, inclusief twee nieuwe foto's. Op de nieuwe beelden – die genoeg inspiratie bieden voor je eigen home office – zien we hoe de hertog en hertogin aan het werk zijn in hun persoonlijke kantoren in hun huis. Volgens de Instagrampost is prins William 'in gesprek met Paul Farmer van het goede doel Mind' en heeft Kate 'een gesprek met Catherine Rocher, CEO van organisatie Place2Be'.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kensington Palace

Sinds 2013 verblijven Kate Middleton en prins William in Kensington Palace, een van de vele koninklijke residenties van de Britse royal family. Het paleis – gelegen in het Londense Hyde Park – is sinds de zeventiende eeuw eigendom van de Britse royals, en is het officiële verblijf geweest van onder anderen Williams moeder, wijlen prinses Diana. Toen prins Harry zich verloofde met Meghan Markle, namen ook zij intrek op het grondgebied van het paleis. Na enige tijd werd de koninklijke hofhouding opgedeeld wegens de verschillende verantwoordelijkheden en werkzaamheden van de prinsen. Toen Meghan en Harry eenmaal waren getrouwd en hun baby verwachtten, verhuisden zij naar hun eigen woning, Frogmore Cottage in Windsor.

Prins William en prins Harry splitsen hun hofhouding op

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton