Meghan Markle en prins Harry delen hun laatste boodschap als royals

Het royal koppel neemt afscheid van hun volgers op Instagram.

Meghan Markle en prins Harry in Noord-Ierland.
Pool/Samir HusseinGetty Images

Het is vandaag 31 maart en dat betekent dat Meghan Markle en prins Harry officieel een stap terug hebben gedaan als senior leden van het Britse koningshuis. Hoewel het koppel hun laatste taken als royals al hebben afgerond en inmiddels al verhuisd zijn naar eerst Canada en nu Los Angeles, nemen Meghan en Harry ook afscheid van hun volgers met een laatste Instagrampost op hun account @SussexRoyal.

Meghan Markle en prins Harry's laatste Instagrampost

Gisteren deelde het royal koppel een laatste boodschap op Instagram waarin zij al hun volgers bedanken voor alle steun, inspiratie en toewijding. Dat deden Meghan en Harry door middel van een uitgebreid bericht waarin zij iedereen een hart onder de riem willen steken tijdens de coronacrisis met een hartverwarmende boodschap. Ook benadrukt het stel dat zij hun werk voortzetten, ook al zijn ze straks niet meer te zien. Lees het complete afscheid van Meghan en Harry onderstaand.

'Zoals we allemaal kunnen voelen, is de wereld op dit moment extreem fragiel. Toch zijn wij er zeker van dat elk mens de potentie en de mogelijkheid heeft om een verschil te maken – zoals we nu over de hele wereld zien, binnen onze families, onze gemeenschappen en iedereen aan de frontlinie – samen kunnen we elkaar motiveren om die belofte waar te maken.
De gezondheid van iedereen over de hele wereld is nu het aller belangrijkste, net als het vinden van oplossingen voor de vele problemen die de gevolgen zijn van deze pandemie.
Als we ons allemaal concentreren op de rol die wij invullen tijdens deze wereldwijde verandering, dan richten wij ons op dit nieuwe hoofdstuk om erachter te komen hoe wij het beste een bijdrage kunnen leveren.
Jullie zullen ons misschien niet meer zien, maar ons werk gaat door.
Bedankt voor deze community – voor de steun, inspiratie en gedeelde toewijding aan al het goede in de wereld. Wij kijken uit om snel weer met jullie te verbinden. Jullie waren geweldig!

Tot dat moment komt: zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Harry and Meghan'
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

Nieuw hoofdstuk

In hun laatste Instagrampost zeggen Meghan Markle en prins Harry dat zij nu aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Daarmee doelt het koppel op hun nieuwe levens buiten de schijnwerpers, los van hun verplichtingen als senior leden van het Britse koningshuis. Na hun laatste verschijning als koninklijk paar tijdens de traditionele Commonwealth Day Service vertrokken Meghan en Harry naar Canada en herenigden zij met hun tien maanden-oude zoon Archie. Inmiddels is het koppel tijdelijk naar Los Angeles verhuisd, om daar dichtbij Meghans familie te zijn tijdens de coronacrisis.

Bovendien werd duidelijk dat Meghan terugkeert naar Hollywood nadat zij en Harry afstand deden van het Britse koningshuis. Zo heeft Meghan een voice-over deal getekend met Disney en is ze binnenkort te horen in de nieuwe documentaire Elephant. De Disney-docu zal vanaf 3 april te bekijken zijn op de streamingdienst Disney+, als onderdeel van de nieuwe natuurserie Disney Nature.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle