Rihanna is openhartig over haar privéleven in nieuw interview met de Britse Vogue

Zo onthult de 32-jarige zangeres en mode-entrepreneur haar lang gekoesterde kinderwens.

rihanna bij de lancering van fenty in new york city
James DevaneyGetty Images

Rihanna heeft het opnieuw voor elkaar gekregen om de cover te sieren van de Britse Vogue. In het nieuwe meinummer geeft de 32-jarige zangeres en mode-entrepreneur een openhartig interview over haar privéleven, van haar nieuwe album (dat er dit jaar écht aankomt) tot de liefde en haar lang gekoesterde kinderwens. 'Over tien jaar heb ik er drie of vier,' aldus de Fenty-oprichter.

Rihanna over haar privéleven

Rihanna heeft zich in de laatste jaren ontpopt van zangeres tot beauty- en mode-entrepreneur met haar succesvolle merk Fenty. Hoewel we altijd veel te weten komen over haar carrièresuccessen, geeft RiRi maar weinig weg over haar privézaken. Zo is de zangeres erg gesloten over haar liefdesleven, ook al weten we dat ze onlangs haar relatie beëindigde met de Saoedi-Arabische zakenman Hassan Jameel. In een nieuw interview met de Britse Vogue – waarvoor ze niet één, maar twee covers siert – is Rihanna bijzonder openhartig over haar personal life.

Kinderwens

Nu ze eenmaal de leeftijd van 32 jaar heeft bereikt, onthult RiRi dat ze in een nieuwe fase van haar leven is beland. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Rihanna's relatie met Hassan Jameel stukliep. Ze geeft toe dat ze door de beëindiging van die relatie meer nadenkt over haar toekomst. 'Ik realiseer me dat het leven kort is. Ik heb geen tijd meer om allerlei onzin te tolereren.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Die toekomst ziet ze die het liefst mét kinderen – of ze nu een relatie heeft of niet. 'Over tien jaar heb ik er drie of vier,' vertelt de zangeres. 'Ik heb het gevoel dat de maatschappij op alleenstaande moeders neerkijkt, maar het enige dat kinderen nodig hebben is liefde. Dat is de enige relatie tussen ouder en kind. Dat is het enige dat een kind kan opvoeden.'

Eerste vrouw met een durag

Niet alleen op het privégebied van de zangeres is het interview bijzonder te noemen. Op een van de covers is Rihanna namelijk te zien met een durag, een hoodddeksel dat zijn oorsprong kent in zwarte cultuur. Ze is de eerste vrouw ooit die het hoofddeksel draagt op de cover van de Britse Vogue. 'Het doel van een durag had in eerste instantie niets te maken met keuze of functionaliteit. Het werd vrouwen opgelegd, om de schoonheid van zwarte vrouwen te onderdrukken,' aldus uitgelegd door het tijdschrift. Vandaag de dag is het accessoire een belangrijk item binnen zwarte cultuur en worden er modestatements mee gemaakt, zowel op straat als op de catwalk en op rode lopers.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe muziek

Ook vertelt Rihanna ons eindelijk meer over haar comeback in de muziekindustrie. Fans hebben er een flinke tijd op moeten wachten, maar in 2020 zullen we dan toch echt nieuwe muziek van de zangeres krijgen. Sinds de release van ANTI in 2016 heeft ze niets meer uitgebracht. Onlangs bracht RiRi in samenwerking met Party Next Door al een nummer uit, maar ook verschijnt er binnenkort een gloednieuw album van de zangeres. Ze liet afgelopen november al weten dat het album 'reggae-inspired or reggae-infused' zal zijn, maar meer weten we niet over de inhoud. 'Het voelt alsof ik geen grenzen heb. Ik heb alles al gedaan – alle hits, elk genre. Nu ben ik open; ik kan alles maken wat ik wil,' vertelt Rihanna nu aan de Britse Vogue. Hoe lang we nog moeten wachten, weten we niet. In het interview maakt Rihanna in ieder geval duidelijk 'strijdlustig' met muziek bezig te zijn.

Het volledige interview met Rihanna lees je hier.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity