Doutzen Kroes deelt intieme beelden van haar gezin in thuisquarantaine

Want ook de complete familie Kroes zit thuis.

Ook Doutzen Kroes zit momenteel met haar gezin in quarantaine thuis in Amsterdam wegens de coronacrisis. Hoewel dat niet altijd even makkelijk is met twee jonge kinderen – zoon Phyllon (9) en dochter Myllena (5) – zorgt het ook voor veel fijne momenten. Die (intieme) momenten deelt het Nederlandse supermodel nu op Instagram, samen met een belangrijke boodschap die recht uit het hart komt.

Doutzen Kroes en gezin in quarantaine

Nadat Doutzen vorige week de plank missloeg op Instagram door het coronavirus 'te bedanken' – waarvoor ze haar excuses aanbood – deelt de Friezin nu content die haar volgers beter kunnen waarderen. Zo plaatste het model afgelopen week intieme foto's van haar gezin, dat momenteel thuis in quarantaine zit. Op de zwart-witbeelden zien we hoe Doutzen en haar man Sunnery James samen met kinderen Phyllon en Myllena op de bank zit en plezier heeft met elkaar.

'In deze tijd dat mijn familie en ik onszelf zoveel mogelijk isoleren, ben ik mij gaan focussen op self care en weg te blijven van angstige gevoelens,' schrijft Doutzen bij de beelden. 'Sunnery en ik hebben urenlang gepraat over wat er gaat komen, wat we hiervan leren en hoe triest het is voor mensen die hun zaken moeten stilleggen en iedereen die te maken heeft met het virus. En natuurlijk iedereen de in de frontlinie strijdt!' Vervolgens kondigt het model aan haar YouTube-serie Doutzen Diaries even stil te leggen in deze onzekere tijd, waarna ze nog een inspirerende quote deelt.

Onlangs vierde Sunnery James zijn verjaardag thuis in quarantaine, waarvan Doutzen ook beelden met ons deelt. 'Gefeliciteerd lieverd! Het is een extra speciale dag, want vandaag zijn we elf jaar samen,' schrijft het model bij de Instagrampost, met beelden van het koppel (en Phyllon) in bed.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De beste modelmomenten van Doutzen Kroes door de jaren heen

Intiem kijkje in Doutzens privéleven

Hoewel Doutzen haar videoserie Doutzen Diaries momenteel pauzeert, deelde het model in vorige afleveringen ook al intieme beelden van haar gezin. In een van de vlogs gaf ze haar volgers een exclusief kijkje in haar huwelijk met Sunnery James waarin de twee vertellen over hun liefde voor elkaar en hun grootste geheimen voor een succesvolle relatie. Ook hun kinderen en privéfoto's, van onder meer hun trouwdag, waren te zien.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes