Gossip Girl-actrice Leighton Meester is zwanger van haar tweede kindje

De actrice werd onlangs gezien met een groeiende baby bump.

Adam Brody en Leighton Meester bij première van Ready or Not.
Matt WinkelmeyerGetty Images

Leuk nieuws in deze tijden van zelfisolatie en social distancing: Leighton Meester is zwanger van haar tweede kindje. Op nieuwe paparazzifoto's werd de actrice – die we natuurlijk allemaal kennen als Gossip Girl's Blair Waldorf – gezien met een groeiende baby bump. En dat kan maar één ding betekenen: Leighton is samen met haar man, acteur Adam Brody, in verwachting van hun tweede kindje.

Leighton Meester is zwanger

Menig twintiger zal het gevoel hebben met ze te zijn opgegroeid: Adam Brody (die Seth speelde in The OC) en Leighton Meester (die de iconische rol van Blair Waldorf vertolkte in Gossip Girl). Het Hollywood-koppel staat erom bekend nogal op hun privacy gesteld te zijn. Zo verschijnen ze zelden samen op de rode loper, en ook van hun nieuwe zwangerschap bracht het stel geen aankondiging naar buiten. Dat de 33-jarige actrice zwanger is bleek afgelopen week, toen ze werd vastgelegd tijdens een wandeling met Adam door hun buurt in Los Angeles. De beelden – waarop Leighton gekleed is in een zwarte tuinbroek waarin haar babybuikje goed te zien is – kun je bekijken via Daily Mail.

Hollywood-romance

Leighton Meester en Adam Brody ontmoetten elkaar in 2012 op de set van romantische comedy The Oranges. Een jaar later waren de twee acteurs verloofd, en nog een paar maanden later trouwden ze in het geheim. Hun eerste kindje, dochtertje Arlo Day, is inmiddels vier jaar oud.

Leighton en Adam verkleden zich eens per jaar als hun beroemde personages

Gossip Girl reboot

Sinds het nieuws vorig jaar juli naar buiten kwam dat Gossip Girl officieel een reboot zal gaan krijgen, kijken fans van de serie uit naar de dag dat we de eerste beelden te zien krijgen. Wanneer de serie daadwerkelijk in première zal gaan is nog niet duidelijk, maar de afgelopen maanden kwamen er steeds meer details naar buiten. Zo zal het verhaal zich afspelen in dezelfde New Yorkse bubbel als het origineel, maar dan in de tijd van nu – inclusief een nieuwe generatie aan Upper East Side-tieners. Ook weten we dat Kristen Bell zal terugkeren als iconische voice-over, dat de cast dit keer gelukkig een stuk diverser zal zijn, en welke vijf acteurs grote rollen gaan spelen in de reboot.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity