Herkenbaar? Zo brengt Kendall Jenner haar zelfquarantaine door

Het quarantaineleven van het model verschilt niet zo gek veel van het onze.

Kendall Jenner bij het #MOVINGLOVE diner.
Max Cisotti (C)Getty Images

Net als iedereen blijven ook beroemdheden massaal thuis wegens het coronavirus. Waar muzikanten als Harry Styles en John Legend een huiskamerconcert verzorgen en modellen als Bella Hadid een nieuwe passie hebben ontdekt, hoeft niet iedereen zo nodig creatief bezig te zijn. Dat vindt ook Kendall Jenner, die op Instagram laat zien wat zíj aan het doen is: gamen in haar ondergoed mét een gezichtsmasker. Very relatable.

Bekijk ook: zo vermaken deze beroemdheden zich in hun zelfquarantaine

Kendall Jenner in zelfquarantaine

Afgelopen weekend gaf Kendall Jenner ons een kijkje in haar quarantaineleven, dat niet per se heel veel verschilt van het onze. Zo heeft het model toe veel bezig te zijn met self-care, wat niet alleen betekent dat ze goed voor zichzelf zorgt, maar ook dat ze doet waar ze op dat moment zin in heeft. Jenners nieuwste hobby? Maria Kart spelen op haar Nintendo Switch terwijl ze er ontspannen bij ligt in haar loungewear: een witte tanktop en een lichtgroene string.

'Wbu?' schreef Kendall bij haar post (wat een afkorting is van 'What 'bout you?' – mocht je geen urban dictionary bij de hand hebben), waarop haar model friends Gigi en Bella Hadid instemmend reageerden. 'Same,' klonk Gigi's reactie, terwijl zus Bella een enthousiaste 'Yeahhhh' aan de comments toevoegde.

Zelfisolatie

Onlangs maakte Jenner ook een verschijning op Instagram Live van Justin Bieber, waar hij en zijn vrouw Hailey haar vragen stelden over haar situatie thuis. Het model vertelde dat ze in deze vreemde tijden vooral voor zichzelf zorgt. 'Ik probeer zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven door bijvoorbeeld in een aantal series en films te duiken,' vertelde Kendall. 'Gisteravond keek ik nog naar The Last Song.' Ook onthulde het model dat ze is begonnen met tie-dye en schilderen, en ook leest ze graag.

Kun je zelf nog wel wat hulp gebruiken om deze tijden van zelfisolatie door te komen? Lees dan de tips van Vogue-lezers, kies een van onze Netflix-aanraders of breng een virtueel bezoek aan je favoriete museum.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity