Kate Middleton en Prins William verrassen leerlingen en docenten met een onverwachte videocall

De Britse royals weten wel hoe ze een lichtpuntje in deze periode moeten leveren.

Kate Middleton en prins William tijdens de Commonwealth Day Service 2019.
Getty Images

In tijden waarin vooral treurig nieuws regeert kan het fijn zijn om, voor de verandering, eens wat positiefs op je tijdlijn te bespeuren. Gelukkig zijn Kate Middleton en Prins William de beroerdste niet, en publiceren ze een lieve (én onverwachte) videocall met docenten en leerlingen. Een Zoom-afspraak zoals we 'm allemaal wel zouden willen hebben, zeg maar.

Verrassende videocall

Het koppel publiceerde de videocall afgelopen woensdag op hun socialmediakanalen. 'Docenten door heel Groot-Brittanië doen hun uiterste best om scholen open te houden voor de kinderen van ouders in contactberoepen, of voor hen die extra kwetsbaar zijn. De Hertog en Hertogin van Cambridge hebben docenten en ander personeel van de Casterston Primary Academy daarom opgebeld om ze te bedanken voor hun harde werk en toewijding – en de kinderen meteen een hele fijne Pasen gewenst,' is te lezen in het bijschrift.

Zien: de beste stijlmomenten van Kate Middleton

Kinderen en docenten

De video is niet alleen lief, maar ook uitzonderlijk informeel. Zo complimenteren Kate en William de kinderen met hun tekenvaardigheden, en introduceren ze zich gewoonweg als 'Catherine' en 'William'. Ze betreuren tevens dat ze geen 'konijnenoren' hebben opgedaan voor de gelegenheid, en Kate herinnert William eraan dat hij schaamteloos de familievoorraad aan chocola heeft opgegeten.

Veilige situatie

Voor het personeel heeft het koppel net zo'n innemende boodschap. 'Dat ouders in contactberoepen wéten dat hun kinderen nu in een normale, veilige situatie zitten, en ondertussen ook nog structuur hebben, dat is zo goed gedaan. Ik weet dat de omstandigheden door het coronavirus verre van makkelijk zijn, maar het is fantastisch.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton