Emily Ratajkowski en Victoria Beckham zijn praktisch dubbelgangers op deze throwbackfoto

Victoria en Emily blijken heuse fashion twins in deze nietsverhullende looks.

Emily Ratajkowski op Toronto Film Festival in 2019
GP ImagesGetty Images

Dat Emily Ratajkowski een groot fan is van Victoria Beckham, steekt het model niet onder stoelen of banken. De Britse modeontwerper en voormalig Spice Girl is al jaren een grote inspiratiebron voor menig modeliefhebber. Zo ook voor Emily, die deze week een Instagram-post deelde waarin ze een ware mode-tweeling van Posh Spice uit de noughties blijkt te zijn.

Emily Ratajkowski lijkt Victoria Beckhams döppelganger

Een fan van Emily creëerde een Instagram-post waarop zij en haar man Sebastian Bear-McClard te zien zijn, naast een foto van Victoria en David Beckham uit de jaren negentig. Het model gaf eerder al aan geïnspireerd te zijn door Victoria's stijl, en uit deze side-by-side blijkt dat maar al te meer. Op de foto van de Beckhams zien we het koppel tijdens de NRJ Music Awards in Cannes van zo'n twintig jaar terug.

De twee zijn van top-tot-teen in jaren nul stijl: beide volledig in het zwart gekleed, David overladen met diamanten en grote hoop-oorbellen voor Victoria. De overeenkomsten met de foto van Emily en Sebastian van vorig jaar op de rode loper van het Toronto Film Festival zijn niet te ontkennen. Beide stijliconen kozen voor een minimalistische look met ontbloot middenrif.

Victoria & David Beckham op de rode loper van het NRJ Music Awards in Cannes, 2001
Alain BENAINOUSGetty Images
Emily Ratajkowski & Sebastian Bear-McClard op Toronto International Film Festival 2019
Tasos KatopodisGetty Images

Matchende koppels

Dit is niet de eerste keer dat Emily de gelijkenissen tussen haar stijl en die van Victoria aankaart. Vorig jaar deelde het model een foto van Victoria en David op het vliegveld in 1997. Wie vluchtig naar die foto kijkt, zou het koppel zo kunnen verwarren voor Emily en haar man Sebastian.

Op de foto draagt Victoria een bruine top en rok met daarop een riem, die ze combineerde met twee jaren negentig klassiekers: een mini-zonnebril en sleehakken. David Beckham koos die dag voor een relaxte outfit, wederom van top-tot-teen in het zwart, met witte slippers. Om het plaatje compleet te maken – en van Posh en Beckham de ultieme couple goals – struinde het paar met monogram Louis Vuitton bagage over het vliegveld. We kijken uit naar de dag waarop de twee koppels matching gekleed op hetzelfde event verschijnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity