Rihanna organiseert vanavond een feestje op Instagram Live

Heb jij er altijd al van gedroomd om een keer met RiRi uit te gaan?

Robyn Rihanna Fenty And Linda Fargo Celebrate The Launch Of FENTY At Bergdorf Goodman
Dimitrios KambourisGetty Images

Mocht je nog geen plannen hebben deze vrijdagavond (die kans schatten we redelijk groot) niet getreurd: Rihanna komt namelijk met de perfecte aftrap van je weekend. Vanavond om 21:00 uur co-host ze een feestje van haar beauty- en modemerk Fenty op Instagram, waar ook jij natuurlijk bij kunt zijn.

Livestream-feestjes tijdens quarantaine

De deuren van clubs en poppodia mogen dan wel gesloten zijn, de behoefte om uit te gaan en te dansen lijkt er niet minder op geworden. Steeds meer artiesten gebruiken hun platform dan ook om toch nog te kunnen optreden voor fans: zo geeft Erykah Badu bijvoorbeeld iedere zondag een quarantine-concert live vanuit haar woonkamer, en hosten veel clubs nu een online variant van hun feestjes die je gewoon vanuit huis kunt bijwonen.

Fenty Social Club

En ook Rihanna gaat dus mee in deze trend. Vanavond om 21:00 zal ze haar allereerste Social Club co-hosten voor Fenty. Op de line-up staan een aantal creatieven die eerder met Fenty samenwerkten: dj's Kitty Ca$h, Pedro en Stretch Armstrong zullen – van Los Angeles tot Londen – thuis achter de draaitafel kruipen. Om het af te toppen geeft Britse rapper Octavian een live-optreden. En Rihanna is dus co-host, dus ook zij zal naar alle waarschijnlijkheid haar gezicht even laten zien.

Rihanna is fan van IG Live-feestjes

Het is overigens niet de eerste keer dat Rihanna tijdens de huidige quarantaine een IG-feestje bijwoont. Een paar dagen geleden nog tunede ze in bij de Instagram Live-sessie van Amerikaanse dj en producer D-Nice. Speciaal voor Rihanna draaide hij die avond Burna Boy’s Ye twee keer in zijn set, omdat de hit van de Nigeriaanse zanger een van haar lievelingsnummers is.

Een spannend jaar voor Rihanna

Het is op meerdere vlakken een spannend jaar voor de 32-jarige zangeres en ondernemer. In het laatste nummer van de Britse Vogue vertelde ze openhartig over de nieuwe fase van haar privéleven waarin ze nu zit en haar steeds groter wordende kinderwens. In hetzelfde interview deelde ze bovendien ook dat 2020 écht het jaar gaat zijn waarin ze muziek gaat uitbrengen – iets waar haar fans al sinds 2016 reikhalzend naar uitkijken. Tot die tijd moeten we het doen met Rihanna als co-host, en daar zijn voor nu heel content mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity