Bella Hadid deed een quarantaine fotoshoot via FaceTime voor Vogue Italia

Het topmodel is zelfs in tijden van quarantaine niet te stoppen.

Bella Hadid na Miu Miu show tijdens Paris Fashion Week Herfst/Winter 2020
CLAUDIO LAVENIAGetty Images

Nu ongeveer de hele mode-industrie stil ligt door de coronacrisis, moet een tijdschrift creatief worden met hun fotoshoots. Fotografen, modellen, make-upartiesten, stylisten (en zo gaat het lijstje nog even door) zitten op dit moment thuis wegens social distancing. Bella Hadid laat echter zien dat een high-fashion fotoshoot gewoon vanuit huis kan plaatsvinden – via FaceTime welteverstaan. Zo deed het model een fotoshoot samen met fotograaf Brianna Capozzi voor Vogue Italia.

Bella Hadids quarantaine fotoshoot

Topmodel Bella Hadid mag dan niet in de mogelijkheid zijn om met fotografen af te spreken, toch wist ze samen met een klein team een indrukwekkende fotoserie te produceren. Samen met fotograaf Brianna Capozzi, stylist Haley Wollens en producer Lauren Perez realiseerde Bella een shoot voor Vogue Italia. Door social distancing kon het viertal uiteraard niet samenkomen voor de shoot. Daarom besloten ze het via FaceTime te doen. 'Tijden veranderen en thuiswerken heeft een nieuwe betekenis gekregen,' schreef het model op Instagram bij de fotoserie. 'Het voelt als een geluk om te kunnen werken'.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Editorial vol schoenen met Bella Hadid

In de nieuwe editorial voor Vogue Italia ligt de focus duidelijk niet op de kleding. In de fotoserie heeft Bella weinig to geen kleding aan – in plaats daarvan eisen schoenen en accessoires de aandacht. Zo draagt het model in één van de foto's torenhoge gouden DSquared2 sandalen met hak. Op de andere beelden draagt Bella klassieke tweekleurige Chanel slingbacks en zien we haar met een paar met bloemen versierde Versace hakken. Die laatste draagt ze aan haar handen.

Bekijk nog eens de beste Lente/Zomer 2020 catwalkmomenten van Bella Hadid

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Modefotografie in tijden van coronacrisis

Normaliter werken er grote teams aan fotoshoots voor een publicatie als Vogue Italia. Door social distancing is dat echter niet mogelijk op dit moment en worden fotografen uitgedaagd nieuwe manieren te bedenken om aan het werk te kunnen. 'Social distancing betekent niet dat je hoeft te stoppen met creëren,' schrijft fotograaf Alessio Albi op Instagram. 'Laten we door gaan met het maken van werk, zonder beperkingen'. Alessio produceert al sinds maart werk vanuit huis. Alles maakt hij met modellen over de hele wereld – gewoon via FaceTime. Hij is een van de voorbeelden van veel fotografen die zelfs in de quarantaine indrukwekkend werk weten te maken. Creativiteit is niet te stoppen, blijkt maar weer.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid