Hilary Duff ruilt haar blonde lokken in voor een kort aquablauw kapsel

De actrice besloot een grote haartransformatie te ondergaan tijdens quarantaine.

Hilary Duff op de rode loper bij het 5th Adopt Together Baby Ball Gala.
Michael KovacGetty Images

In quarantaine weet je soms uit verveling even niet meer wat je moet doen. Soms maak je daardoor impulsieve keuzes waar je normaal een aantal dagen over na zou denken. Veel mensen ondergaan op dit moment extreme haartransformaties, zo ook Hilary Duff. De pasgetrouwde actrice besloot haar lange blonde lokken vaarwel te zeggen, en in te ruilen voor een gloednieuwe coupe: een kort aquablauw kapsel.

Hilary Duff met blauw kapsel

Hilary Duff onthulde haar nieuwe look door middel van een Instagrampost. Op de foto zien we de actrice met een korte, aquablauwe coupe. Een extreme haartransformatie waar de Disney-ster duidelijk zelf ook nog aan moet wennen. Zo staat er onder de foto niets meer geschreven dan 'yea' en ook de blik van Hilary verraadt dat ze nog niet helemaal kan geloven wat ze gedaan heeft. Wellicht gaat het hier om een pruik, alhoewel we die kans niet heel groot achten. Duff heeft in het verleden vaker gekozen voor een blauwe coupe, dus is het aannemelijk dat de actrice haar blonde lokken opnieuw in de gewaagde kleur geverfd heeft.

Bekijk Hilary Duffs busy mom beautyroutine

Haartransformaties in quarantaine

Duff is niet de enige persoon die tijdens quarantaine heeft besloten eens iets extreem anders te doen met hun haar. Zo verfde actrice Elle Fanning haar lokken roze en besloot Miley Cyrus haar kapsel eens flink bij te knippen. Veel mensen gaan thuis nu zelf met hun kapsel aan de slag. Om jouw knip- of verfbeurt thuis zo goed mogelijk te laten verlopen, sprak Vogue met Hester Wernert-Rijn van kapsalon en haarschool Mogeen voor de beste tips and tricks.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lizzie McGuire-reboot

De meesten onder ons zullen Hilary Duff vooral kennen van haar rol als Lizzie McGuire. De inmiddels 32-jarige actrice is al een tijdje bezig met een reboot van de populaire tienerserie, die oorspronkelijk op Disney+ zou verschijnen. In de reboot zouden we Lizzie volgen in haar thirties. Helaas gaf Disney aan de serie als 'te volwassen' te beschouwen voor hun netwerk.

Hilary reageerde daar als volgt op via Instagram: 'Ik voel een enorme verantwoordelijkheid om de relatie van de fans met Lizzie te eren, die net als ik opgroeide en zichzelf in haar herkenden. Ik zou iedereen een slechte dienst bewijzen door de realiteit van het leven van een 30-jarige te beperken, omdat er rekening moet worden gehouden met een PG-rating... Het zou een droom zijn als Disney ons de show naar Hulu laat verhuizen, als zij geïnteresseerd zijn, zodat ik dit geliefde personage weer tot leven kan brengen.' Tot nu toe is een reboot bij Hulu nog niet bevestigd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity