Bella Hadid onthult extreme haartransformatie op TikTok

In een video met beste vriendin Laura Perez debuteert het topmodel een nieuw kleurrijk kapsel.

bella hadid backstage bij vivienne westwood herfstwinter 2020 show op paris fashion week
Francois DurandGetty Images

We zijn inmiddels al meer dan een maand in lockdown en de verveling begint flink toe te slaan bij velen. Een veel opgemerkt fenomeen is de extreme haartransformatie die veel mensen op social media deze week ondergaan. Eerder toonde Hilary Duff al haar nieuwe kapsel, en nu is het de beurt aan Bella Hadid. In een video op haar nieuwe TikTok-account zien we Bella met een gloednieuw – en tevens kleurrijk – kapsel.

Bella Hadid onthult extreme haartransformatie

Als je aan Bella Hadid denkt, verschijnt direct het beeld van haar klassieke bruine lokken op je netvlies. Het half-Nederlandse topmodel wordt regelmatig gezien met haarextensions om tijdelijk een ander kapsel te creëren of met een pony door het leven te gaan, maar een andere kleur (zoals blond) hebben we alweer een tijd niet bij Bella gezien.

Bekijk Bella's beautytransformatie door de jaren heen

Haar volgers op TikTok konden hun ogen dan ook niet geloven toen het model uit het niets een hele andere coupe debuteerde op het videoplatform. Zo bleek dat Bella en haar beste vriendin Laura Perez hun lokken in een lavendelkleur met ombre hebben geverfd. Voor de onthulling deed het duo de bekende sister challenge op TikTok. De video bekijk je onderstaand.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beroemdheden knippen hun eigen haar

Bella Hadid is niet de eerste beroemdheid die een extreme haartransformatie ondergaat tijdens quarantaine. De ene na de andere celeb debuteert een gloednieuw kapsel op social media. Normaal gesproken hebben zij haarstylisten die hun kapsel verzorgen, maar voorlopig zullen ook beroemdheden het even zelf moeten doen. Zo besloot Hilary Duff haar lange blonde lokken in te ruilen voor een kort aquablauw kapsel. Elle Fanning vond het tijd om eens roze haar uit te proberen en ook Miley Cyrus zag het niet zitten maanden niet naar de kapper te gaan, dus besloot het heft in eigen handen te nemen en haar coupe flink bij te knippen.

Een knip- of verfbeurt thuis

Ben jij ook toe aan een nieuw kapsel? Tijdens quarantaine kan een haartransformatie je even weer wat nieuwe energie geven om de lockdown door te komen. Misschien wil je geen complete transformatie, maar gewoon even je uitgroei bijwerken of je punten bijknippen. Om jouw knip- of verfbeurt vanuit huis zo goed mogelijk te laten verlopen, sprak Vogue met Hester Wernert-Rijn van kapsalon en haarschool Mogeen. Zij deelde speciaal met Vogue de beste tips en tricks om thuis je haar te onderhouden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid