Prins Harry en Meghan Markle doneren opbrengst bruiloft deels aan het goede doel

Het gaat omgerekend om bijna 22.000 euro.

Prins Harry en Meghan Markle zitten in de koets tijdens hun bruiloft
WPA Pool

Naast prachtige (onconventionele!) trouwfoto's en díe iconische bruidsjurk van Givenchy, levert de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle nu nóg meer moois op: het stel doneert 90.000 pond aan inkomsten van de televisie-uitzending aan de organisatie Feeding Britain.

Feeding Britain

Een gesprek met de aartsbisschop van Canterbury zou Harry en Meghan op het idee hebben gebracht, is te lezen in HELLO! Magazine. 'Ze waren onder de indruk van wat Feeding Britain doet om mensen te steunen tijdens de coronacrisis,' bevestigt een woordvoerder van het koppel. De organisatie zet zich in voor hongerarmoede in Groot-Brittannië, en probeert – zeker in deze tijden – op te komen voor het voeden van zo veel mogelijk mensen.

Warme herinneringen

Harry en Meghan zouden in het bijzonder ook nog eens warme herinneringen van hun bezoek aan de lokale voedselbank in Birkenhead hebben. 'Met name aan alle medewerkers die anderen hielpen. Ze zijn blij dat het geld aan zo'n goede instantie gedoneerd kan worden.' Omdat veel scholen in Groot-Brittannië momenteel gesloten zijn vanwege de coronacrisis, missen veel kinderen de maaltijden die ze normaal gesproken op school zouden eten. De gulle gift komt dus enorm gelegen, stelt de directeur van de organisatie. 'We zijn ontzettend dankbaar voor deze fantastische steun, die ervoor zal zorgen dat we ons werk weer kunnen blijven doen tot de scholen opengaan. Tot die tijd zullen we tienduizenden kinderen iedere dag van ontbijt, lunch en avondeten blijven voorzien.'

Zien: de liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

Harry, Meghan en de coronacrisis

Prins Harry en Meghan Markle delen sinds de uitbraak van het coronavirus verschillende hartverwarmende én informatieve posts op Instagram. Zo posten ze accurate informatie die afkomstig is van The World Health Organization, om zo foutief nieuws de wereld uit te helpen. Het koppel heeft zich tevens uitgesproken over mental health, en tips gegeven om deze tijd van zelfisolatie door te komen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus