Prins Harry spreekt zich voor het eerst uit over zelf-isolatie met Meghan Markle en baby Archie

Het gezin zit op dit moment in zelf-isolatie in hun nieuwe woning in Los Angeles.

Prins Harry en Meghan Markle met baby Archie
Pool/Samir HusseinGetty Images

Prins Harry heeft voor het eerst een kijkje gegeven in hoe het leven in quarantaine vergaat met Meghan Markle en baby Archie. Het koppel is verhuisd naar Los Angeles om daar een nieuw leven te beginnen nadat ze vaarwel hebben gezegd tegen hun leven als senior royals. Het koppel is daar nu in hun nieuwe woning in quarantaine met hun elf maanden oude zoontje vanwege de coronacrisis. Daar werden Meghan en Harry tevens voor het eerst gezamenlijk publiekelijk gezien, terwijl ze maaltijden doneerden aan gezinnen die zwaar zijn getroffen door de crisis.

Meghan Markle en Harry doen vrijwilligerswerk in L.A

Meghan Markle en prins Harry hebben vrijwilligerswerk verricht in Los Angelas, zo meldt Entertainment Tonight. Het koppel heeft maaltijden rondgebracht naar gezinnen die zwaar getroffen zijn door het coronavirus, bijvoorbeeld omdat een gezinslid in kritieke toestand ligt. Dit deden ze in samenwerking met Project Angel Food in Los Angeles, eerst op paaszondag en vervolgens nog een keer op woensdag 15 april.

Zien: de liefste momenten tussen prins Harry en Meghan Markle

Dit is de eerste keer dat het koppel gezamenlijk in het openbaar gezien wordt sinds hun verhuizing naar Los Angeles. Op beelden gepubliceerd door Amerikaanse platform TMZ is te zien hoe Harry en Meghan voor de deur staan met tassen vol eten bij een bewoner. Zoals je kunt zien in de video die zij publiceerde dragen Harry en Meghan petten, handschoenen en maskers tijdens het afgeven van maaltijden om geen onnodig risico te lopen.

Prins Harry over quarantaine met Meghan en baby Archie

Hoewel prins Harry en Meghan afstand hebben gedaan van hun koninklijke titels, blijven ze zich wel inzetten als voor de goede doelen die aan hun functie als royals verbonden waren. Prins Harry had voor het goede doel WellChild deze week een videogesprek met verschillende families met zieke kinderen. Een aantal van die families moeten het nu doen zonder zorgverleners, omdat het risico op besmetting met het coronavirus te groot is voor hun nu al zieke kinderen.

Tijdens het gesprek vroeg Harry hoe het de gezinnen verging. 'Ik kan met niet eens voorstellen hoe moeilijk het voor jullie moet zijn,' uitte Harry. 'Thuiszitten met een kind van elf maanden oud is al lastig. Ik kan niets dan respect hebben voor jullie als ik zie waar jullie doorheen gaan op dit moment.'

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harry over quarantaine met het gezin

Maar Harry geeft toe ook de positieve kant in te zien van in quarantaine zitten met je gezin. 'Er gebeuren gelukkig ook genoeg positieve dingen op hetzelfde moment. Het feit dat je nu zoveel tijd met je familie door kunt brengen, je zou er je bijna schuldig over gaan voelen. Maar je moet de momenten waarop je samen schaterlachend over de vloer rolt vieren. Onvermijdelijk, kan er een half uur later, misschien een dag later, weer iets vervelends zijn waar je mee te maken krijgt en je kunt daar niet voor weglopen.'

Een bron vertelde eerder aan E! News dat Harry en Meghan veel tijd doorbrengen met elkaar en hun jonge zoontje en dat ze zich gelukkig voelen als gezin buiten de spotlight. Er werd gesteld dat Archie dol is op het spelen met andere kleine kinderen via FaceTime die ze in hun leven hebben en dat hij veel vreugde brengt aan zijn ouders in deze gekke tijden.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus